Zadovoljna.si
Alicia Silverstone

Trači

Ne boste verjeli, kaj se ji je zgodilo na aplikaciji za zmenke

E.R.
05. 12. 2023 05.00
0

Igralka je razkrila nesrečen pripetljaj med uporabo aplikacije za zmenke, ki pa se ni zgodil samo enkrat, ampak kar dvakrat!

Alicia Silverstone je gostovala v oddaji The Drew Barrymore Show, kjer je voditeljici in prijateljici Drew Barrymore ter trenerki za zmenke Damoni Hoffman povedala, da so ji ustvarjalci aplikacije za iskanje partnerja kar dvakrat prepovedali njeno uporabo.

Ko sta se zaljubila, je bil star 44, ona pa 18
Preberi še
Ko sta se zaljubila, je bil star 44, ona pa 18

"Že pred leti sem prvič ustvarila profil v aplikaciji za zmenke. Uporabila pa sem lažne podatke, ker nisem želela, da bi me kdo prepoznal po pravem imenu. Seveda je to hitro postal problem in dokaj hitro so me odstranili in prepovedali uporabo aplikacije," je razkrila igralka.

To pa zvezdnice ni ustavilo. "Kasneje sem poskusila še enkrat," je priznala.

Alicia Silverstone kljub zapletom ni obupala nad aplikacijami za zmenke.
Alicia Silverstone kljub zapletom ni obupala nad aplikacijami za zmenke.FOTO: Profimedia

"Opogumila sem se, ker sem slišala, da jo uporabljaš ti pa Sharon Stone in drugi ... Mislila sem, da če lahko aplikacijo uporabljajo taka slavna imena, potem jo gotovo lahko tudi jaz," je najprej povedala voditeljici Drew Barrymore, nato pa nadaljevala:

"Tako sem se v drugo prijavila kot prava jaz, ampak za to sem res potrebovala veliko poguma. Kakorkoli, to sem naposled storila in se kaj hitro dogovorila za zmenek. Ampak, ko sem želela preveriti, kdaj se dobiva, se spet nisem mogla prijaviti, ker so me zopet blokirali. Ubogi fant in uboga jaz. Še ko sem se prijavila kot jaz, nisem bila dobrodošla kot uporabnica."

Pravi, da tega ni storil zato, ker bi bil ženskar ...
Preberi še
Pravi, da tega ni storil zato, ker bi bil ženskar ...

 Zvezdnica je nazadnje svojo srečo ponovno poskusila na takrat novi platformi Bumble, kjer je uspešno postala uporabnica, kar ji je na področju ljubezenskega življenja vlilo novo upanje: "Mislim, da je to odlična priložnost, da nekoga spoznaš. Ko nekoga dandanes preprosto srečaš na nekem dogodku ali kjerkoli, se mi zdi, da so vsi odsotni. Vsi samo zrejo v telefone. Na aplikaciji pa dejansko lahko spoznaš človeka, ki ga zanimaš in ki si želi o tebi spoznati nekaj več." 

Alicia Silverstone se je sicer leta 2018 po 13 letih ločila od glasbenika Christopherja Jareckija, aplikacijo za zmenke je pričela uporabljati leta 2021, vse od takrat pa ni javno znano, ali je njena uporaba obrodila sadove.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralko Alicio Silverstone boste lahko od 6. decembra naprej kadarkoli ujeli tudi na VOYO, kjer bo po novem za ogled na voljo komedija Kdo dobi psa? (Who Gets the Dog?). V njej bo nastopila kot uspešna zdravnica Olive, ki se po šestih letih zakona s simpatičnim hokejistom Clayem odloči, da se bosta razšla. Kljub temu, da je njun razhod prijateljski, si oba želita skrbništvo nad psom Wesleyjem, ki ga imata oba zelo rada. Po razsodbi sodnice ju čaka testno obdobje, v katerem bo psihologinja določila, kdo bo dobil skrbništvo, zato se vsak po svojih najboljših močeh poskušata prikupiti tako psihologinji kot tudi kužku. Ali lahko človekov najboljši prijatelj najde način, da ponovno združi svoja lastnika? 

Zvezdnica z razkritjem šokirala oboževalce
Preberi še
Zvezdnica z razkritjem šokirala oboževalce
Po tragični izgubi se je njun odnos povsem spremenil
Preberi še
Po tragični izgubi se je njun odnos povsem spremenil

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375