Zadovoljna.si
Amber Heard

Trači

Amber Heard ima novo žrtev: Tokrat je po krivem obtožila tega igralca

E.R.
15. 10. 2023 07.43
0

Viri so povedali, da so Amber Heard na snemanju skoraj odpustili zaradi pomanjkanja kemije z Jasonom Momoo in da to ni imelo nobene zveze s sojenjem.

Septembra letos je izšel napovednik za film Aquaman and the Lost Kingdom, ki ga je izdal studio Warner Bros. Istočasno so se v javnosti začeli pojavljati dokumenti s sojenja med Johnnyjem Deppom in Amber Heard,  ki so razkrili, da je bilo okolje na filmskem prizorišču precej napeto, poroča Variety.

Umazano perilo Johnnyja Deppa in Amber Heard vsem na ogled
Preberi še
Umazano perilo Johnnyja Deppa in Amber Heard vsem na ogled

Oboževalci Johnnyja Deppa so plačali sodne takse za objavo zapiskov Amberine terapevtke Dawn Hughes. V opombah je pisalo, da je vzdušje na snemanju Aquamana sovražno in da je eden od glavnih igralcev, Jason Momoa, prišel v službo pijan, oblečen v Johnnyja in zahteval, da Amber pusti službo.

Amber Heard in Jason Momoa
Amber Heard in Jason Momoa FOTO: Profimedia

"Jason je hotel, da me odpustijo. Jason prihaja pijan, zamuja na snemanje. Oblači se kot Johnny. Ima tudi prstane," je pisalo v zapiskih.

Igralčevi predstavniki situacije niso želeli komentirati, je pa to storil DC. 

"Jason Momoa se je na snemanju 'Aquamana' ves čas obnašal profesionalno," so rekli. Drugi so Jasona opisali kot pridnega delavca, ki je, tako kot vsi drugi, rad spil pivo ali dve, a so dejali, da v službo nikoli ni prišel pijan. Vir je medijem povedal, da Jason nikoli ni posnemal Deppa, temveč je bil vedno oblečen v njegovem 'boho' stilu.

Kdo je Amber Heard, ženska z najbolj popolnim obrazom, o kateri govori ves svet?
Preberi še
Kdo je Amber Heard, ženska z najbolj popolnim obrazom, o kateri govori ves svet?

Zapiski so omenjali tudi režiserja filma Jamesa Wana, ki menda ni podpiral Amber. "Povzdignil je glas name. Ne dovoli mi objavljati o Aquamanu. Predstavljal je, kot da sem  za vse kriva jaz," piše v zapiskih terapevta.

Viri so za Variety povedali, da so Amber skoraj odpustili zaradi pomanjkanja kemije z Jasonom. Kot trdijo, njena skorajšnja odpustitev ni imela nobene zveze s sojenjem. Heardova pa naposled službe ni izgubila, ker naj bi njen bivši fant Elon Musk studiu poslal pismo in zagrozil, da jih bo "zravnal z zemljo", če Amber ne bo nastopila v nadaljevanju. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493