Zadovoljna.si
Amy Adams

Trači

Prva ženska, ki je zavrnila objem Brada Pitta: poglejte, zakaj ...

E.R.
18. 11. 2023 05.00
0

Brad Pitt je bil eden izmed producentov filma, v katerem je nastopila Amy Adams. Na enem izmed snemanj jo je želel objeti, ona pa je zbežala stran.

Brad Pitt velja za enega najbolj čednih moških na svetu, ki ima oboževalke v vseh starostnih skupinah žensk. Na svetu verjetno ni skoraj nikogar, ki bi se lahko in ki bi se sploh hotel upreti njegovemu šarmu. Si predstavljajte, da bi vam ponudil objem? Kaj bi storili? Večina bi zagotovo zgrabila priložnost in mu vrnila objem, a ker izjema potrjuje pravilo, se je ena oseba temu uprla in tako menda postala prva ženska, ki je zavrnila Bradov objem. To je igralka Amy Adams.

Igralka je prejela več nominacij za oskarja za svoje nastope v različnih filmih. Incident, ki ga omenjamo  z Bradom pa se je zgodil med snemanjem filma Mož iz ozadja (Vice). V njem je zaigrala ob Christianu Balu, Pittovo podjetje Plan B pa je bilo eden izmed producentov filma.

Amy Adams
Amy AdamsFOTO: Profimedia

Amy Adams je v epizodi oddaje Jimmy Kimmel Live! nedavno tudi spregovorila o tem incidentu. Amy je pojasnila, da je Pitt nekega dne obiskal snemanje filma in vse dame na snemanju so bile nad tem zelo navdušene. Vse, razen nje. Na igralkino žalost se je njegov obisk zgodil ravno na dan, ko je snemala v kostumu za starejšo različico svojega lika Lynne Cheney, zato je bila v maski 70-letne gospe. 

A tudi to ni bil glavni razlog, zakaj je zavrnila Bradov objem! 

Bila je brezdomka in kradla hrano na porokah
Preberi še
Bila je brezdomka in kradla hrano na porokah

Ne samo, da je bila napravljena v starejšo gospo, diagnosticirali so ji tudi virusno vnetje oči. Igralka je razkrila, da si je, čeprav je Brada že večkrat prej videla v živo, večkrat domišljala scenarije, kako bo, ko se bosta dejansko srečala. "Mislila sem, da bom za tisto priložnost videti res lepo, ne pa v široki, debeli obleki z rdečimi očmi," je razkrila.

Amy je nato pojasnila, kako jo je Brad Pitt pozdravil in jo poskusil objeti, ona pa ga je zavrnila, saj se ni smela dotikati drugih, ker se virusno vnetje oči lahko prenaša tudi s stikom, ona pa res ni želela biti tista, ki bi zvezdnika okužila. "In tako sem postala prva ženska v zgodovini, ki je zavrnila objem Brada Pitta," je obžalujoče dodala.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Amy Adams lahko ujamete nocoj ob 20.00 na KINO, kjer bo predvajana njena romantična komedija Prestopno leto (Leap Year). Vsi oboževalci Brada Pitta pa skočite na VOYO, kjer si lahko ogledate njegovo znanstveno-fantastično uspešnico Ad Astra: Pot do zvezd.

Brad Pitt meni, da sta to najlepša moška na svetu. Se strinjate?
Preberi še
Brad Pitt meni, da sta to najlepša moška na svetu. Se strinjate?

Če vas zanima več o aktualnem dogajanju na področju ljubezenskega življenja Brada Pitta, pa lepo vabljeni k branju spodnjega članka na portal Moskisvet.com:

To je prva lepotica, ki po ločitvi greje posteljo Bradu Pittu
Preberi še
To je prva lepotica, ki po ločitvi greje posteljo Bradu Pittu

 

Vir: www.koimoi.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493