Zadovoljna.si
Anamaria Goltes in Luka Dončić

Trači

Anamaria Goltes dokazala, da je Lukova največja oboževalka

J.V.
13. 02. 2019 10.05
3

Anamario Goltes danes večina pozna predvsem kot dekle Luke Dončića, svetlolaska pa se vedno bolj uveljavlja tudi kot foto model. Da je Anamaria že od nekdaj prava lepotica, pa dokazuje fotografija, ki jo je delila na Instagramu.

Jo prepoznate?
Jo prepoznate? FOTO: Instagram

Anamaria Goltes je svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram presetila s fotografijo, ki je bila posnela, ko je bila Anamaria še majhna deklica. "Isti nasmeh," je zapisala na objavo in še kako prav ima. Čeprav so bili njeni lasje takrat precej temnejši, pa se njen nasmeh in iskriv pogled v vseh teh letih nista prav nič spremenila. 

20-letnica iz Zagorja ob Savi in priljubljeni slovenski košarkaš sedaj že nekaj časa živita čez lužo in Anamaria je njegova največja navijačica. To dokazuje tudi fotografija, na kateri pozira skupaj z njunim kužkom Hugom, oba pa nosita majico z napisom Dončić in Lukovo številko. To pa ni edina nadvsem simpatična fotografija, ki jo je v zadnjih dneh delila. Objavila je tudi foto utrinek, na katerem ji družbo dela Luka in moramo priznati, da sta res lep parček. 

Študentka ekonomije se večkrat vrne v Slovenijo in pred kratkim je priznala, da ji je Dallas sicer všeč, a ima Evropo kljub temu rajši. Na vprašanje, kaj v Dallasu najrajši počne, je odgovorila: "Zelo rada hodim na jogo in Huga vozim v park." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375