Anamaria Goltes v roki nosila torbico za 2700 evrov

J.V.
08.03.2021, 8:32
9
Se še spomnite Diorjeve torbice, s katero je pred kratkim svoj 'outfit' dopolnila Jennifer Lopez? Očitno gre za trenutno zelo priljubljen modni dodatek, saj si ga je omislila tudi Anamaria Goltes.

Jennifer Lopez je velika ljubiteljica dizajnerskih modnih kosov, in eden njenih najljubših je ta hip zagotovo torbica, pod katero se je podpisala modna hiša Dior. Z njo je popestrila svoj stajling ob dveh različnih priložnostih, zdaj pa smo opazili, da si jo je zaželela tudi Anamaria Goltes, manekenka in srčna izbranka Luke Dončića. Gre za torbico Dior Book, katere cena je vrtoglavih 2700 evrov. 

Instagram zgodba, ki izgine v 24 urah.
Instagram zgodba, ki izgine v 24 urah.FOTO: Instagram

Gre za trenutno najbolj priljubljeno Diorjevo torbico, ki prihaja v različnih barvnih kombinacijah, velikostih in vzorcih. J.Lo in Anamaria sta izbrali temno moder odtenek v kombinaciji z belo barvo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Anamaria in Luka sta trenutno v Atlanti, kjer poteka All Star zbor. Čeprav se je tekma odvijala pred prazno dvorano, sta bili med tistimi redkimi srečneži, ki so si jo lahko ogledali v živo, tudi Anamaria in Mirjam Poterbin. Anamaria je za to posebno priložnost izbrala zelo šik stajling, del katerega je bila tudi prekrasna bela jakna, ki je bila narejena posebej za njo.

Jakno krasi številka 77, njena notranjost pa je potiskana z njunimi najlepšimi skupnimi fotografijami. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nad njo je navdušena tudi J.Lo. 

Jennifer Lopez-2
Jennifer Lopez-2FOTO: Profimedia

Jennifer Lopez-4
Jennifer Lopez-4FOTO: Profimedia