Zadovoljna.si
Luka in Anamaria - naslovna

Trači

Anamaria Goltes delila pomembno sporočilo

J.V.
29. 12. 2018 19.14
5

Medtem ko čudežni deček in slovenski športnik leta Luka Dončić navdušuje in podira rekorde čez lužo, je njegova srčna izbranka Anamaria Goltes božične praznike preživela doma.

Ko se je Luka Dončić preselil čez lužo, sta z njim odšla tudi Anamaria Goltes in njun kuža Hugo. In medtem, ko je 19-letni košarkaš božične praznike preživel na parketu, jih je njegovo dekle preživelo v Sloveniji, kjer je bila nekaj časa z družino in prijatelji, udeležila pa se je koncerta Magnifica v ljubljanskih Stožicah.

Anamaria Goltes dala jasno vedeti, da je Luka njen
Preberi še
Anamaria Goltes dala jasno vedeti, da je Luka njen

V prihajajočih dneh se bo Anamaria verjetno spet pridružila Luki v Ameriki, kjer mu ves čas stoji ob strani in ga podpira na njegovi športni poti. Čeprav sta oba še zelo mlada, lahko rečemo, da sta oba zelo zrela in odrasla za svoja leta.

Anamaria je pred kratkim na družbenem omrežju Instagram delila tudi zelo močno sporočilo, s katerim se zagotovo strinjajo številne predstavnice ženskega spola. "Svet potrebuje močne ženske. Ženske, ki bodo gradile in dvigovale druge, ki bodo ljubile in bodo ljubljene. Ženske, ki bodo živele pogumno, nežno in drzno."

Na fotografiji, ki jo je delila z zapisom v angleščini, pa je prekrasna!

Luka Dončić: fotografija pove več kot tisoč besed
Preberi še
Luka Dončić: fotografija pove več kot tisoč besed
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368