Zadovoljna.si
Andie MacDowell

Trači

Nikoli ji ne bi pripisali 62 let

M. A.
30. 04. 2020 20.45
0

Čeprav se igralka Andie MacDowell v teh dneh v medijih pojavlja predvsem zaradi svojega ilegalnega tihotapljenja v zaprt park, je marsikdo še vedno presenečen ob ugotovitvi, da je ta teden praznovala že 62. rojstni dan, saj svoja leta dobro skriva. In kaj je njena skrivnost?

Andie MacDowell, ki se je sicer rodila z imenom Rosalie pred točno 62. leti – rojstni dan si 21. aprila deli z britansko kraljico Elizabeto II. – je tekom svoje igralske kariere veliko govorila tudi o lepoti in staranju žensk in moških, kar sicer ne preseneča, saj je bila vrsto let tudi reklamni obraz ene izmed znanih kozmetičnih znamk. Igralka je vedno trdila, da ni res, da se moški starajo boljše kot ženske in da je treba takšne trditve zatreti v kali: 'Takšno razmišljanje je postalo že del naše družbe in kulture in všeč mi je, da se dojemanje lepote in staranja počasi le spreminja,' je dejala igralka, ki trdi, da se v tej starosti počuti svobodneje kot kadarkoli prej. Čeprav so številne ženske hrepenele po njenih kodrih, postavi in drugih atributih, pa je sama priznala, da ji niso bile všeč njene noge, zdaj pa se ji zdi, da so bile 'prav dobre'. 'Žal mi je, da sem tako razmišljala, ker so bile res popolne in takrat bi morala ves čas hoditi okrog v kratkih krilih,' je dejala. 

Andie MacDowell v preteklosti ni marala svojih nog.
Andie MacDowell v preteklosti ni marala svojih nog.FOTO: Profimedia

Ameriška igralka, ki je poleg kariere vzgojila tudi tri otroke, sicer sledi preverjenim nasvetom za skrb kože in si tako pred spanjem vedno očisti ličila, redno uporablja vlažilno kremo in se soncu ne izpostavlja brez predhodnega nanosa kreme z zaščitnim faktorjem, nohtom pa nudi dodatno skrb z nanosom limoninega soka in jim s tem tudi vrača sijaj. Ob tem se dobro zaveda, da se ne sme poudarjati zgolj tisto, kar damo nase, temveč tudi vase, zato je od nekdaj zagovornica zdrave prehrane in naravnih sokov, brez katerih ji ne mine noben dan. Velik poudarek daje tudi sestavinam, s katerimi pripravlja hrano, pozanima se, od kje so in na kak način so bila vzgojena in pridelana.

Andie MacDowell je ta teden dopolnila 62 let.
Andie MacDowell je ta teden dopolnila 62 let.FOTO: AP

Poleg vsega omenjenega pa 62-letna igralka uživa tudi v gibanju, pogosto je izpostavila, da rada planinari, saj sprehod po naravi odpočije um in telo. Morda se je prav zato dan pred svojim 62. rojstnim dnem odpravila na sprehod po parku v Los Angelesu; kljub opozorilom da je zaradi globalne pandemije koronavirusa zaprt, se je s hčerkama splazila kar pod zaklenjenimi vrati, pri čemer so jo ujeli ameriški paparaci.

Čeprav je vstop v park zaradi pandemije koronavirusa prepovedan, je Andie MacDowell preprosto splezala pod ograjo.
Čeprav je vstop v park zaradi pandemije koronavirusa prepovedan, je Andie MacDowell preprosto splezala pod ograjo.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493