Zadovoljna.si
Brad Pitt Angelina Jolie

Trači

Slavna igralka spregovorila o nasilju, ki ga je doživljala z nekdanjim možem

M.S, Zadovoljna.si
07. 04. 2024 05.00
0

Odvetniki ameriške igralke Angeline Jolie trdijo, da je Brad Pitt začel fizično zlorabljati igralko že pred letalskim incidentom leta 2016. V zadnjem času se odvetniški ekipi obeh igralcev neprestano napadata, še dodatno pa je boj popestril prepir glede njunega francoskega posestva.

Odvetniki ameriške igralke Angeline Jolie trdijo, da jo je Brad Pitt začel fizično zlorabljati že pred letalskim incidentom leta 2016. Joliejeva v novi sodni vlogi navaja, da je bil Brad do nje žaljiv že pred tem incidentom, kar je bil dodaten razlog za njeno zahtevo za ločitev.

"Čeprav se je zgodovina fizične zlorabe nad Angelino začela precej pred družinskim potovanjem z letalom leta 2016 iz Francije v Los Angeles, je bil ta let prvič, ko je fizično zlorabil tudi njene otroke," so zapisali njeni odvetniki znotraj nove vloge. Dodali so, da ga je zvezdnica po incidentu nemudoma zapustila.

Angelina Jolie
Angelina JolieFOTO: Profimedia
Na oskarjih je navdušila vse, a ne s filmom
Preberi še
Na oskarjih je navdušila vse, a ne s filmom

Bližnji viri okoli Pitta pa so zaupali, da so nove Jolijine trditve najverjetneje zavajajoče in netočne informacije, ki služijo zgolj za pridobitev pozornosti. Zdi se, da je Angelinino odvetniško ekipo dodatno razjezila pravna bitka glede njunega francoskega posestva Chateau Miraval

Ekipa je nedavno tudi vložila zahtevo za objavo sporočil, ki naj bi dokazali, da Pitt ni dovolil, da bi Joliejeva prodala svoj delež kleti. 48-letna igralka je namreč pred časom prodala svoje delnice ruskemu milijarderju Juriju Schelferju, menda brez moževe privolitve.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad PittFOTO: Reuters
Nepričakovan preobrat v sporu med Bradom Pittom in Angelino Jolie
Preberi še
Nepričakovan preobrat v sporu med Bradom Pittom in Angelino Jolie

Vsi, ki bi radi uživali v filmih Brada Pitta, imate na voljo kar tri na VOYO, to so zgodovinska komedija Velika poteza (Big Short), akcijski triler Klub golih pesti (Fight Club) in pustolovska drama Ad Astra: Pot do zvezd (Ad Astra).

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Angelina si z nekdanjim možem Bradom deli Maddoxa, Zaharo, Paxa, Shiloh ter dvojčka Vivienne in Knoxa. V zadnjih letih smo večkrat spremljali njuno pravno bitko glede skrbništva nad otroki. Nedavno pa je njuna najstarejša hči Zahara priznala, da se je odrekla očetovemu priimku. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Hčerka Brada Pitta se je odrekla očetovemu priimku
Preberi še
Hčerka Brada Pitta se je odrekla očetovemu priimku

Vir:  people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493