Zadovoljna.si
Angelina in Brad - naslovna

Trači

Angelina Jolie je končno popustila

J.V.
04. 04. 2018 09.35
2

Pred nekaj dnevi je svet vznemirila naslovnica, ki namiguje, da sta Jennifer Aniston in Brad Pitt obudila svojo romanco, sedaj pa ameriški mediji poročajo, da naj bi Angelina Jolie nekoliko popustila glede tega, koliko časa igralec lahko preživi z njunimi otroki.

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina Jolie FOTO: AP

Angelina Jolie in Brad Pitt že vse od oznanitve ločitve bijeta bitko za skrbništvo. 54-letni igralec je odločen, da postane boljši oče, zaradi česar se je povsem odpovedal alkoholu in zadnje leto redno obiskuje terapije. Svoje otroke je lahko več mesecev videval le občasno in pod nadzorom, zdaj pa naj bi Angelina končno nekoliko popustila in mu omogočila, da z njimi preživi več časa.

Fotografija, ki je vznemirila svet: sta Brad in Jen spet skupaj?

Po dolgotrajni sodni bitki naj bi zvezdnika tako končno prišla do dogovora glede skrbništva nad njunimi šestimi otroki in se odločila za deljeno skrbništvo. "Brad in Angelina sta se sporazumno dogovorila. Vse se bo dokončno uredilo v naslednjih nekaj tednih. To je velik preobrat, glede na to, da je bila igralka sprva zelo ostra v pravni bitki in ni želela, da Brad sodeluje pri vzgoji otrok," je za The Sun povedal neimenovani vir ter dodal, da sta se za to odločila skupaj in zato, ker se obema zdi zelo pomembno, da imajo otroci oba starša.

Kadar ne hodi ne terapije, se Brad zadržuje v zavetju svojega doma, kjer ima mir. Ta naj bi postal njegovo zatočišče in to je tudi kraj, kjer se lahko v miru druži s svojimi otroki.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad PittFOTO: FameFly

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368