Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Trači

Angelina Jolie presenetila s svojo zadnjo potezo

M.S
01. 10. 2023 05.00
0

Igralka, režiserka in humanitarna delavka Angelina Jolie bo v prihodnjih mesecih odprla Atelje Jolie. Slednji bo deloval kot delavnica kulturnega srečanja, kjer bodo skušali združevati družbeno ozaveščene vrednote s svetom mode.

Igralka, režiserka in nekdanja ambasadorka združenih narodov za begunce Angelina Jolie, je pred kratkim pozirala za digitalno novembrsko izdajo revije Vogue. V intervjuju je spregovorila o prihajajočem Ateljeju Jolie, ki bo deloval kot delavnica kulturnega srečanja.

V ateljeju bodo skušali združevati družbeno ozaveščene vrednote s svetom mode. Glavni cilj je demokratizacija modne industrije in združitev bodočih oblikovalcev z rokodelskimi mojstri. "V preteklih letih sem srečala veliko rokodelcev – zelo sposobnih, nadarjenih ljudi – in rada bi videla, kako rastejo,"  je v intervjuju dodala 48-letna zvezdnica.

Angelina je postala blondinka in je videti bolje kot kdajkoli prej
Preberi še
Angelina je postala blondinka in je videti bolje kot kdajkoli prej
48-letna zvezdnica Angelina Jolie
48-letna zvezdnica Angelina JolieFOTO: Profimedia
Tragično življenje mame Angeline Jolie
Preberi še
Tragično življenje mame Angeline Jolie

V nadaljevanju je zvezdnica dodala, da njen cilj ni postati velika modna oblikovalka, temveč ustvarjanje skupnosti. "Želim zgraditi hišo za druge ljudi, da postanejo oblikovalci." Angelina se je tudi odločila za povezavo s svojim begunskim delom. Atelje bo imel tudi kavarno, ki bo delala v sodelovanju z begunskimi organizacijami. "Mislim, da delo v ustvarjalnem prostoru name vpliva zelo terapevtsko," je dodala v intervjuju.

Angelina Jolie vzpostavlja ekološko ozaveščen kolektiv.
Angelina Jolie vzpostavlja ekološko ozaveščen kolektiv.FOTO: Profimedia

Za vzpostavitev ekološko ozaveščenega kolektiva je za pomoč vprašala tudi svoja otroka. 19-letni sin Pax je pomagal z izbiro logotipa. Njena najstarejša hči Zahara pa je v Manhattnu pomagala izbrati glavno lokacijo za sedež podjetja. V intervjuju je tudi spregovorila o občutkih materinstva. "Imela sem 26 let, ko sem postala mama. Celotno življenje se mi je spremenilo. Imeti otroke me je rešilo in me naučilo biti v tem svetu drugačen. Mislim, da bi propadla na veliko temnejši način, če ne bi želela živeti zanje," je dodala Jolieva.

Tako je danes videti hči Brada Pitta
Preberi še
Tako je danes videti hči Brada Pitta
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493