Zadovoljna.si
Brad in Angelina

Trači

Angelina Jolie sedaj Brada obtožuje družinskega nasilja

J.V.
20. 03. 2021 06.00
1

Čeprav je Angelina Jolie zahtevo za ločitev vložila leta 2016, kar pet let nazaj, ta še vedno ni dobila svojega epiloga. Po poročanju ameriških medijev naj bi zvezdnica sedaj sodišču predložila nove dokaze proti nekdanjemu možu Bradu Pittu, v katerih ga obtožuje družinskega nasilja.

Angelina Jolie in Brad Pitt že dolgo časa nista več popoln par, ravno nasprotno. V zadnjih petih letih sta drug drugemu postala največji sovražnik, njuna bitka za skrbništvo pa se kar ne konča. In očitno se bodo stvari še bolj zapletle. Ameriški mediji te dni poročajo, da naj bi hollywoodska igralka sodišču nameravala predložiti nove dokaze z zelo resnimi obtožbami o nasilju. 

Igralka je že leta 2016, ko je vložila zahtevo za ločitev, govorila o nasilju v družini, a kasneje pravnih postopkov glede tega ni bilo. Zdaj pa naj bi se to po poročanju portala Metro spremenilo. V dokumentih, ki jih je sodišču predložila 12. marca, piše, da so 45-letna igralka in njeni otroci pripravljeni celo pričati proti 57-letnemu Bradu in predložiti obilo dokazov, da se je ta do njih vedel nasilno.

Angelina Jolie razkrila, zakaj sta se ločila
Preberi še
Angelina Jolie razkrila, zakaj sta se ločila

"Če ima Angelina več dokumentacije, ki dokazuje, da je bilo v družini nasilje in da so bili žrtve tudi otroci, jo lahko predloži kot dodatne dokaze na sojenju," je za Us Weekly povedala Evie P. Jeang, strokovnjakinja za družinsko pravo.

Vir blizu igralca je razkril, da vse to ni nič drugega kot njen poskus, da še enkrat škodi bivšemu možu. "V zadnjih štirih letih in pol se je pojavilo nešteto njenih očitkov in trditev, ki so bile nepreverjene in neutemeljene. Angelina je otroke uporabila za to, da bi prizadela Brada, in to je le nadaljevanje vsega tega. Izpuščanje dokumentov iz četrte ali pete odvetniške skupine ni nič drugega kot njen način, kako prizadeti bivšega moža."

Brad in Angelina se namreč že vse od leta 2016 ne moreta dogovoriti glede skrbništva svojih šestih otrok. Ona namreč ne želi, da bi bilo to deljeno. 

Otroci Brada Pitta in Angeline Jolie
Otroci Brada Pitta in Angeline JolieFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493