Zadovoljna.si
Anja Drnovšek - 3

Trači

Igralka serije Reka ljubezni je v resnici povsem drugačna

M. A.
31. 01. 2019 08.01
0

V serijah Reka ljubezni in Usodno vino se je mlada Anja Drnovšek gledalcem v spomin vtisnila po dveh likih, ki bi jih najlaže opisali kot stroga, hladna in preračunljiva. A v resničnem življenju je Anja drugačna. Čeprav se je v zadnjih mesecih umaknila kameram, so njeni dnevi polno zasedeni, kljub stalni selitvi v Ljubljano pa jo lahko pogosto srečate na koprskih ulicah, kjer na deskah tamkajšnjega gledališča redno žanje uspehe.

Letošnja gledališka sezona je še posebej pestra, priznava Anja Drnovšek, ki ji je pretekli konec tedna minil v znamenju še ene premiere. Na deskah Gledališča Koper je v družbi prekaljenih igralcev, kot so Mojca Partljič, Aleš Valič in Igor Štamulak, obudila komedijo Alana Ayckbourna, ki jo je leta 1975 napisal po naročilu londonskega gledališča National Theater. Komedija Norčije v spalnicah ima precej bolj globoko sporočilo, kot se mogoče zdi na prvi pogled. Igralci ne uprizarjajo zgolj komičnih in večkrat tudi dramatičnih dogodkov v svojih spalnicah, temveč odkrivajo odgovore na vprašanja, kakšna je dobra zveza, kaj lahko od partnerja pričakujemo in koliko se v resnici poznamo.

Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!
Preberi še
Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!
Ekipa predstave Norčije v spalnicah je uspešno premiero proslavila s torto.
Ekipa predstave Norčije v spalnicah je uspešno premiero proslavila s torto.FOTO: Matej Arh

Kot nam je takoj po premieri zaupala Anja, je omenjena komedija ’izzivalna, žgečkljiva, bulvarna, kabarejska in zagotovo vredna ogleda’. Anja se bo v prihodnjih dneh mudila tudi v Novi Gorici, kjer bodo na odru Slovenskega narodnega gledališča Nova Gorica tamkajšnjim gledalcem premierno uprizorili koprodukcijo s koprskim gledališčem, Za blagor vseh ljudi, ki se dotika veliko bolj resne problematike ksenofobije in migracij. Igra, ki je sicer izpod peresa Francesca Randazza po resničnih dogodkih nastala pred več kot dvajsetimi leti, je danes še toliko bolj aktualna kot kadar koli prej. "Poleg goriške premiere omenjene predstave pa v tem tednu z Renato Vidič začnemo pripravljati še en povsem nov projekt, prav tako v koprodukciji z Novo Gorico, a o tem več pozneje," je še namignila Anja.

Lara Komar: Še vedno mi je lepo!
Preberi še
Lara Komar: Še vedno mi je lepo!
Anjo smo na POP TV nazadnje srečali v Reki ljubezni, kjer je njen lik Nataše umrl v prometni nesreči.
Anjo smo na POP TV nazadnje srečali v Reki ljubezni, kjer je njen lik Nataše umrl v prometni nesreči.FOTO: Ksaver Šinkar

Anjo smo na POP TV v preteklosti sicer že dobro spoznali. Sprva je zaigrala v komični nanizanki Lepo je biti sosed, v zadnjih letih pa je gledalce pogosto vznemirjala kot primarijka Rebeka v seriji Usodno vino, ki si jo lahko še vedno ogledate na VOYO, prav tako smo jo lahko spremljali v prvih dveh sezonah aktualne serije Reka ljubezni, ki se spomladi vrača s 4. sezono. Zdi se, da jo v gledališču pogosteje vidimo v komičnih vlogah, na TV-zaslonih pa je zgodba drugačna: "Najraje imam oboje, da je čim bolj različno. Vse mi paše, drame in komedije, ne morem niti izbirati med gledališčem in televizijo. Fino mi je, če naredim eno komedijo in eno dramo, potem sem zadovoljna. In še veliko televizije vmes (smeh)!" Anja je sicer v preteklih mesecih sprejela še eno odločitev in se skorajda povsem umaknila z družbenih omrežij. Ne zato, ker je med snemanji omenjenih TV-serij prejemala tudi grozilna sporočila, kot nam je v preteklosti že zaupala, temveč med napornimi snemanji in pripravami na nove projekte preprosto potrebuje mir.

Reka ljubezni se na POP TV kmalu vrača že s 4. sezono. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.
Letošnja sezona je še posebej pestra, priznava Anja, a se nad obilico dela kljub temu ne pritožuje.
Letošnja sezona je še posebej pestra, priznava Anja, a se nad obilico dela kljub temu ne pritožuje.FOTO: POP TV
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478