Zadovoljna.si
 Anna Kendrick in Ben Richardson

Trači

"Psihično me je zlorabljal, jaz pa sem ga ljubila bolj kot sebe"

E.R.
06. 04. 2024 05.00
0

Pretresljiva izpoved slavne igralke Anne Kendrick, ki je bila v razmerju žrtev psihične zlorabe partnerja.

Igralka Anna Kendrick (39) je javno razkrila, da je bila v eni od preteklih zvez deležna čustvene in psihične zlorabe. Okrevanje po tej travmatični izkušnji je zanjo še vedno izziv, trdi pa, da je za vse kriva sama.

Nekoč so jo klicali traktor, a poglejte jo danes
Preberi še
Nekoč so jo klicali traktor, a poglejte jo danes

"Znašla sem se v situaciji, ko sem to osebo ljubila in ji zaupala bolj kot sebi," je priznala v intervjuju za People.

Anna Kendrick
Anna Kendrick FOTO: Profimedia

"Torej, ko ti ta oseba reče, da imaš izkrivljen občutek za realnost in da si nemogoč in da se vse, kar misliš, da se dogaja, ne dogaja zares, postane tvoje življenje res hitro zmedeno," je nadaljevala Anna, ki pa svojega nekdanjega fanta ni želela imenovati.

Pretresljiva izpoved: "Vedel je, da se mojega obraza ne sme dotikati"
Preberi še
Pretresljiva izpoved: "Vedel je, da se mojega obraza ne sme dotikati"

Zvezda filmske serije "Pitch Perfect" je svoje okrevanje označila za najtežjo nalogo svojega življenja. Kljub temu, da je ozavestila, da se vse, kar je mislila, da se dogaja, tudi dejansko dogaja, pa ji okrevanje še vedno predstavlja velik izziv.

"Še vedno verjamem, da je vse moja krivda," je rekla.

Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde
Preberi še
Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde

Znano je, da je bila Anna šest let v razmerju s snemalcem Benom Richardsonom. Po tem je bila v zvezi z  Billom Haderjem, s katerim sta se spoznala leta 2019 na snemanju božičnega filma ''Noelle''. A med njima se je zaiskrilo šele kasneje, ko sta se znova srečala v pogovorni oddaji ''Saturday Night Live'', kjer sta gostovala. Šele takrat sta ugotovila, da imata veliko skupnega. Tudi ta zveza sicer ni trajala dolgo, saj sta se junija lani razšla.

Rebel Wilson dosegla cilj: toliko tehta danes
Preberi še
Rebel Wilson dosegla cilj: toliko tehta danes

Tretji del omenjene serije Prava nota (Pitch Perfect), v katerem Anna Hendrick blesti v glavni vlogi, si boste lahko to nedeljo, 7. aprila, ob 22.05, ogledali na POP TV! V komičnem muzikalu članice a capella skupine Bardenske Belle po zmagi na svetovnem prvenstvu in uspešno končanem kolidžu spoznajo, da je denar za življenje težko služiti zgolj s svojim glasom. Ko se jim ponudi priložnost za ponoven skupni nastop, se odpravijo v Evropo na koncert v podporo vojakom, tam pa ugotovijo, da se bodo težko kosale s skupinami, ki poleg glasov uporabljajo tudi glasbila.

Igralke iz filma Prava nota
Igralke iz filma Prava notaFOTO: Instagram
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493