Zadovoljna.si
Arnold Schwarzenegger udeležen v prometni nesreči

Trači

Nekaj dni po ženi mu je sina rodila še ljubica

N. Č.
09. 11. 2023 05.00
1

Letos minevata dve leti od uradne ločitve Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver, in čeprav nikoli nista javno priznala, da je ravno to razlog, da je do ločitve prišlo, je vsem znano, kaj je bil glavni vzrok za razpad njunega razmerja.

Nekatere ljubezenske zgodbe se res da posneti v film ali serijo, saj so popolnoma neverjetne, a hkrati resnične. Takšna je tudi zgodba nekdanjega guvernerja Kalifornije Arnolda Schwarzeneggerja in njegove zdaj že nekdanje žene, novinarke Marie Shriver.

Arnold in Maria sta se spoznala leta 1977 na teniškem turnirju Roberta F. Kennedyja prek skupnega prijatelja, novinarja Toma Brokaua. Med njima so takoj preskočile iskrice in vzklila je ljubezen.

Po osmih letih zveze je igralec svoje dekle zasnubil in 26. aprila 1986 sta se poročila. Leta 1989 sta dobila prvega otroka (hčer Katherine), tri leta pozneje pa se jim je pridružila še deklica po imenu Kristina. Na svet sta pozdravila še dva sinova, nato pa sta leta 2011 naznanila, da se ločujeta.

Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'
Preberi še
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'

"To je bil čas velike osebne in poklicne tranzicije za vsakega izmed nas. Po dolgem premisleku in pogovoru smo se skupaj odločili. Še naprej skupaj vzgajava štiri otroke. So luč in središče najinega življenja," sta takrat dejala v skupni izjavi za javnost, le nekaj dni pozneje pa je Arnold priznal, da je svojo ženo prevaral z gospodinjsko pomočnico po imenu Mildred Baena in da ima z njo tudi otroka.

Arnold Schwarzenegger z družino.
Arnold Schwarzenegger z družino.FOTO: Profimedia

Do prevare je prišlo leta 1996. Zgodilo se je v času, ko je bila Marija z otroki na počitnicah, Arnold pa je ostal v Los Angelesu zaradi snemanja filma Batman in Robin. To je bil prav tako čas, ko je bila Maria noseča z njunim četrtim otrokom, sinom Christopherjem, Mildred pa je le nekaj dni po rojstvu Christopherja rodila njunega sina Josepha.

Za afero in skrivnega ljubezenskega otroka do leta 2011 ni vedel nihče, resnica pa je prišla na dan, ko je Maria vložila zahtevo za ločitev. 

To je najbolj seksi moški leta 2023
Preberi še
To je najbolj seksi moški leta 2023

"Po odhodu iz urada guvernerja sem svoji ženi povedal za ta dogodek, ki se je zgodil pred več kot desetletjem. Razumem in si zaslužim občutke jeze in razočaranja med prijatelji in družino. Ni izgovorov in prevzemam polno odgovornost za bolečino, ki sem jo povzročil," je povedal zvezdnik Terminatorja in dodal, da se je že opravičil celotni družini. 

Schwarzenegger je sicer trdil, da 7 ali 8 let sploh ni vedel, da je Joseph njegov sin, dokler ni ugotovil, da mu je deček neustavljivo podoben. Takoj ko je izvedel, je finančno poskrbel za dečka, ljubici in sinu pa kupil štirisobno hišo z bazenom v Kaliforniji. 

Arnold Schwarzenegger in sin Joseph Baena. - Arnold se s svojim sinom sicer zelo dobro razume.
Arnold Schwarzenegger in sin Joseph Baena. - Arnold se s svojim sinom sicer zelo dobro razume.FOTO: Profimedia

V kakšnem odnosu je Schwarzenegger z vpletenimi v incident?

Vsi pa se sprašujejo, kakšen odnos ima Schwarzenegger do svojega sina Josepha, pa tudi do njegove matere Mildred.

"Arnold in Mildred se ne družita, ne pogovarjata se pogosto ali sploh ne, a on se vedno želi prepričati, da je z njo vse v redu, to pa stori prek njunega sina Josepha," je povedal vir blizu igralca in dodal: "Vesel je, da ima Joseph dober odnos s svojo mamo, čeprav je afera uničila njegov zakon z Mario, spoštuje Mildred kot mater svojega otroka. Vedno je tu za Josepha."

Po 25 letih zakona odkrila bolečo afero
Preberi še
Po 25 letih zakona odkrila bolečo afero

Več o tem, kako je Maria izvedela za moževo afero, si lahko preberete TUKAJ!

Joseph Baena in Arnold Schwarzenegger - kljub dramatični zgodbi se dobro razumeta in ostajata v stiku.
Joseph Baena in Arnold Schwarzenegger - kljub dramatični zgodbi se dobro razumeta in ostajata v stiku.FOTO: Profimedia
Bila je noseča, on pa jo je prevaral s Khloe Kardashian
Preberi še
Bila je noseča, on pa jo je prevaral s Khloe Kardashian
Skupaj sta že 30 let, a spretno skrivata podrobnosti o sebi
Preberi še
Skupaj sta že 30 let, a spretno skrivata podrobnosti o sebi

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493