Barva, na katero to jesen prisega Jennifer Lopez

J.V.
12.10.2021, 8:01
0
Tudi letošnja jesen je s seboj prinesla številne nove modne trende, ko gre za barve, pa lahko rečemo, da bomo tudi to sezono prisegale na jesensko klasiko. Poleg temno rdečih odtenkov in zelene, brez katere v prihajajočih mesecih ne bo šlo, pa bo očitno zelo priljubljena tudi rjava – vsaj če vprašate zvezdnico in modno ikono Jennifer Lopez. Je rjava nova črna?

Trend čokoladno rjave barve, za katerega so poskrbeli ulični slog zvezdnic in objave na družbenem omrežju TikTok, je bil okronan za neuradni odtenek zime 2021 – temno rjave jakne, salonarji in pletenine se pojavljajo povsod, kamor pogledate. Na modno sceno se je vrnilo tudi rjavi usnje, potem ko je zadnja leto živelo v senci klasične črne barve.

Nad odtenkom se je navdušila tudi Jennifer Lopez. Ta je namreč v zadnjih tednih navdušila s kar nekaj modnimi kombinacijami v rjavi barvi, med drugim jo je izbrala tudi za Met Gala, ki je vsako leto eden izmed najbolj pričakovanih modnih dogodkov leta. 

Met Gala 2021
Met Gala 2021FOTO: Profimedia

Od glave do pet se je v rjavo odela tudi včeraj, ko sta se z njenim izbrancem Benom Affleckom dan po premieri odpravila po nakupih. Jennifer se je po newyorških ulicah tako sprehodila v črnem puliju, usnjenem rjavem krilu, ujemajočem se dolgem plašču in visokih škornjih iz semiša, za piko na i pa je izbrala še rjava sončna očala in torbico. Tako kot bež odtenke je tudi temno rjave odtenke preprosto kombinirati, z njimi pa boste ustvarile monokromatski videz, ki bo naraven, a zelo šik. 

Jennifer Lopez-4
Jennifer Lopez-4FOTO: Profimedia

Dan pred tem sta se z Benom sprehodila po rdeči preprogi newyorške premiere njegovega novega filma The last duel. Zvezdnica je to priložnost izkoristila za razkazovanje svojih slavnih oblin in izklesanega trebuha. Nosila je namreč dolgo krilo z visokim razporkom, ki ga je kombinirala s kratko majico z dolgimi rokavi. 

Jennifer Lopez-1
Jennifer Lopez-1FOTO: Profimedia