Zadovoljna.si
Ben Affleck in Jennifer Lopez

Trači

Je zakon J. Lo in Bena Afflecka v težavah?

N. Č.
29. 10. 2023 05.00
0

V središču pozornosti sta ponovno Jennifer Lopez in Ben Affleck, ki želita z javnim izkazovanjem naklonjenosti ovreči govorice o 'težavah v raju'. Mnogi se sprašujejo, ali je njune pravljice res konec ali gre zgolj za zmotne špekulacije medijev?

Bena Afflecka in Jennifer Lopez so opazili med obiskom nabiralnice buč v Sherman Oaksu (Los Angeles), kjer sta se sladko objemala, romantičen trenutek pa je s kamero na telefonu ujel tudi eden izmed oboževalcev, ki je posnetek nato delil na družbenih omrežjih. 

Številni predvidevajo, da sta s strastnim poljubljanjem in objemanjem želela dokazati, da njun zakon ni v težavah, kljub temu, da govorice o morebitnem razhodu krožijo po medijih že dolgo. Pevka je moža objela okoli pasu, on pa jo je objel prek ramen.

Prevaral jo je z varuško, ona pa še vedno trdi, da je ljubezen njenega življenja
Preberi še
Prevaral jo je z varuško, ona pa še vedno trdi, da je ljubezen njenega življenja

V tem položaju, za katerega mnogi menijo, da spada v domače okoli in ne v javnost, sta ostala kar precej časa. Objeta sta se zibala, medtem pa sta si namenila še nekaj sladkih poljubčkov, zaradi pretiranega izkazovanja naklonjenosti v javnosti pa so zdaj mnogi prepričani, da je njun zakon zares v težavah in da želita s to gesto le utišati govorice. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Govorice o težavah

Že nekaj časa v javnosti krožijo govorice, da njun zakon ni v najboljšem stanju. V začetku meseca so ju opazili v Los Angelesu (v avtomobilu), kjer sta bila videti precej pod stresom, v zraku pa je vladala napetost. Govorice o prepirih so se sicer začele že maja, ko naj bi se sprla na rdeči preprogi na premieri Jenniferinega novega filma "The Mother".

Ben Affleck ujet v objemu bivše
Preberi še
Ben Affleck ujet v objemu bivše

Strokovnjaki za govorico telesa zdaj opozarjajo, da je pretirano izkazovanje naklonjenosti v javnosti pravzaprav 'njun udarec nazaj', s katerim želita svetu dokazati, da sta zaljubljena. Par, ki živi skupaj, ima več kot dovolj priložnosti za stiskanje, objemanje in poljubljanje doma, zato je res nenavadno, da sta to počela na javnem prizorišču, kjer lahko kaj hitro koga spraviš v zadrego. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Jennifer Lopez in Ben Affleck: Je njun zakon res v težavah?
Jennifer Lopez in Ben Affleck: Je njun zakon res v težavah?FOTO: Profimedia
J.Lo je pri 54 letih videti bolje kot kdaj koli prej
Preberi še
J.Lo je pri 54 letih videti bolje kot kdaj koli prej
Jennifer Lopez ostala pred zaprtimi vrati
Preberi še
Jennifer Lopez ostala pred zaprtimi vrati

Vir: mirror.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493