Zadovoljna.si
Jennifer Lopez in Ben Affleck

Trači

Ne boste verjeli, med čim so ju zalotili v kinu

E.R.
05. 04. 2024 05.00
0

Zvezdniški parček se je v kino odpravil na zmenek, kjer pa so ju zalotili med nenavadnim opravilom.

Film 'Dine: drugi del' trenutno prihaja v kinematografe po vsem svetu, zamuditi pa ga nista mogla niti svetovna ikona Jennifer Lopez (54) in njen mož Ben Affleck (51). V ležerni izvedbi sta na projekcijo prispela z drugimi gledalci. Med filmom sta jedla pokovko in pila pijačo, to, kar sta počela ob odhodu iz dvorane, pa je razveselilo uporabnike družbenih omrežij.

Zvezdnica Beverly Hillsa se že leta bori z rakom, to je njena zgodba
Preberi še
Zvezdnica Beverly Hillsa se že leta bori z rakom, to je njena zgodba

Pogosto se namreč zgodi, da občinstvo ostankov hrane in pijače ne odnese iz dvorane, a pri J.Lo in Benu ni bilo tako. Par je pobral smeti in prostor pustil urejen.

"Ta video je dokaz, da so zvezdniki normalni ljudje kot mi," se je glasil eden izmed komentarjev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vesel sem, da poberejo smeti za seboj, kot bi jih morali vsi," in "To so pravi vzorniki. Če lahko oni pospravijo za seboj, lahko tudi vi," je še nekaj komentarjev, ki so jih zapisali oboževalci, video pa si je samo v enem dnevu ogledalo več kot 12 milijonov ljudi.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Bena Afflecka pa boste lahko to soboto, 6. aprila, ob 20.00 ujeli na Kanalu A, kjer bo nastopil v glavni vlogi trilerja Vsota vseh strahov (Sum Of All Fears). Gre za napeto in zelo realistično zgodbo, v kateri že četrtič nastopa Jack Ryan, izmišljeni junak iz romanov Toma Clancyja. Tokrat se Jack znajde sredi politične krize med Ameriko in Rusijo. Ko izvolijo novega ruskega predsednika, ameriške obveščevalne službe ne vedo prav dobro, kakšno mnenje naj si ustvarijo o njem. Gre za miroljubnega politika ali pohlepnega skrajneža, ki razvija jedrsko orožje? Medtem v nekem ameriškem velemestu raznese jedrsko bombo in med ranjenimi je tudi predsednik.

Nekoč so jo klicali traktor, a poglejte jo danes
Preberi še
Nekoč so jo klicali traktor, a poglejte jo danes

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471