Zadovoljna.si
Lili Reinhart in Cole Sprouse

Trači

Slavni par se je po 3 letih razšel

M. A.
28. 05. 2020 07.15
0

Za vse prave oboževalce Prijateljev se novica zdi kot slaba šala, a ameriški mediji poročajo, da gre zares: tako kot njegov televizijski oče Ross, ki je bil v seriji Prijatelji z Rachel 'na pavzi', je zdaj enako storil tudi njegov 'sin'.

Komaj osem let je imel, ko je v vlogi Rossovega sina Bena zaigral v eni najpriljubljenejših televizijskih serij vseh časov, Prijatelji, dvajset let pozneje pa je danes 27-letni Cole Sprouse igralec, ki ga lahko trenutno spremljate v seriji Riverdale. Čeprav si je v omenjeni seriji zagotovil eno glavnih vlog, pa mu v zasebnem življenju ne gre tako lahko; ameriški mediji namreč poročajo, da se je razšel z Lili Reinhart, s katero naj bi bil poprej že 'na pavzi'. Vam je to kaj znano?

Lili Reinhart in Cole Sprouse sta si v preteklosti že privoščila 'pavzo'.
Lili Reinhart in Cole Sprouse sta si v preteklosti že privoščila 'pavzo'.FOTO: Profimedia

Parček se je spoznal pred štirimi leti, skupaj pa sta preživela tri srečna leta, dokler naj ne bi do zloglasne pavze prišlo lani poleti. Zvezdnika, ki svojo zasebnost rada skrivata, o razlogih nista govorila, sta pa ponovno začela septembra istega leta. Da naj bi si spet dala nekaj prostora in časa, so ameriški mediji začeli namigovati februarja letos, izbrskali pa so tudi, da samoizolacije zaradi pandemije koronavirusa nista preživljala skupaj. 'Mislim, da sta bila lep par,' je na vprašanje o njiju odgovoril njun soigralec Skeet Ulrich, številni pa so se seveda osredotočili na preteklik. Ob tem je marsikdo opozoril na ironijo 'pavze', na katero je v seriji Prijatelji pristal Ross. Ker je z Rachel nista dokončno potrdila, je ona poznejšo situacijo dojela, kot da jo je prevaral, on pa je do zadnjega trdil, da sta bila na pavzi. Komunikacija je ključ, pravijo. 

Tako Sprouse kot Reinhartova sicer zaenkrat molčita in še nista razkrila, ali je njun razhod tokrat dokončen ali pa sta si spet zgolj privoščila oddih drug od drugega.

V seriji Prijatelji je pred 20 leti igral Rossovega sina Bena.
V seriji Prijatelji je pred 20 leti igral Rossovega sina Bena.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471