Zadovoljna.si
Jennifer Lopez in Ben Affleck

Trači

Njuna zveza ni to, kar se zdi

J.V.
16. 05. 2021 06.00
0

Potem ko je svet šokirala novica, da sta Jennifer Lopez in Ben Affleck 16 let kasneje znova obudila svojo vročo romanco, je v zadnjih dneh po spletu zaokrožila teorija zarote, da pa vse skupaj le ni tako, kot se zdi. Mnogi so namreč prepričani, da je njuna zveza le dobra marketinška poteza.

Zvezdnikov, ki so se v preteklosti poparčali le zaradi dobre promocije, je bilo v preteklosti že kar nekaj in 'Bennifer' vsekakor ne bi bil prvi zvezdniški par, ki se je odločil za to marketinško potezo. Teorijo, da se prav to dogaja, je na spletu pred nekaj dnevi med drugim delila tudi 42-letna avstralska komičarka in radijska voditeljica Em Rusciano, ki priznava, da je 'obesedena' s slavnim parom. In zagotovo ni edina. 

J.Lo in Ben Affleck ujeta na romantičnem oddihu
Preberi še
J.Lo in Ben Affleck ujeta na romantičnem oddihu

Po fotografijah, na katerih so Bena in Jennifer ujeli na romantičen oddihu v Montani, je vedno več takšnih, ki menijo, da njuna ljubezen ni prava in da je vse le igra za javnost in medije. Teorije je potrdil tudi eden od njenih poslušalcev, ki je poklical v njeno oddajo in dejal: "Imam zelo tesno družinsko vez z nekom iz pevkine ekipe. Ves čas se smejimo tej zgodbi in smo šokirani, koliko ljudi ji verjame. To je totalna laž," je dejal poslušalec. 

Trdi, da je zveza le hollywoodski produkt, s katerim poskušajo spremeniti potek zgodbe in pokazati, da je J.Lo kljub govoricam, da jo je Alex Rodriguez varal, še vedno vroča in poželjiva."Novica je torej, da je ona še vedno vroča, on pa še vedno lahko ulovi dekle. To ni res," je še dodal. 

Prava ljubezen ali le dobra marketinška poteza?
Preberi še
Prava ljubezen ali le dobra marketinška poteza?
Ben Affleck in Jennifer Lopez
Ben Affleck in Jennifer Lopez FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493