Zadovoljna.si
Tina Semolič in Max Modic

Trači

Big Brother Slovenija: ime Helsinki je bilo za Tino prevelik zalogaj

M. A.
08. 12. 2020 07.56
1

POP TV bo čez teden dni slavil 25. obletnico začetka delovanja, v teh letih pa je omenjena TV-postaja nanizala številne priljubljene serije, oddaje in šove. Med najbolj kultnega pa zagotovo sodi kralj med resničnostnimi šovi, Big Brother, ki smo ga v Sloveniji prvič spremljali leta 2007. Že 1. sezona je poskrbela za nove zvezde, med odmevnejše sta se zapisala Suzana Jakšič in Andrej Peroša, svoj čas pa je bila priljubljena tudi Tina Semolič, ki je gledalce s svojimi zabavnimi komentarji večkrat nasmejala do solz.

Pisal se je 17. marec 2007, ko se je Slovenija pridružila več kot petdesetim državam po svetu, v katerih so izpeljali resničnostni šov Big Brother, ki je vendarle veljal za več kot le šov. To je bil socialni eksperiment, dokaz o človeški vzdržljivosti in odločnosti, Slovenci pa smo, tako kot številni drugi narodi, šov hitro vzeli za svojega in navijali vsak za svojega favorita. Številnim gledalcem se je posebej prikupila tudi takrat 22-letna Tina Semolič iz Kopra, ki je poskrbela za številne zabavne izjave, med drugim pa se je za kratek čas preselila celo v hišo Big Brotherja na Filipinih. 

To pa ni bilo Tinino edino srečanje z geografijo v šovu, saj je 8. teden tekmovanja, le en teden pred Tinino izločitvijo, minil v znamenju šole, eden izmed predmetov, ki so ga morali tekmovalci usvojiti, pa je bila prav geografija. Tako jim je ena izmed nalog določala, da se morajo naučiti glavna mesta vseh držav, v katerih so že predvajali svojo verzijo šova Big Brother. Največ težav je Tina imela s finsko prestolnico Helsinki, ki si je nikakor ni mogla zapomniti. Čeprav so ji pomagali celo sotekmovalci, so ji po glavi ves čas hodila imena, kot so Hakeninsi, Halkinsi, Hakenini, Haskenini in celo Helkinsi. Spomin na zabavno učenje si obudite v spodnjem videu.

Tina Semolič pa ni bila edina odmevna tekmovalka 1. sezone omenjenega šova, temveč je pozneje veliko prahu dvignila tudi Suzana Jakšič, še ena Primorka, ki jo je v šovu s poznejšim vstopom presenetila celo hči Tjaša, pozneje pa si je Suzana prislužila še vzdevek najbolj seksi slovenske babice. Spomine na sodelovanje v šovu in vse, kar je sledilo, smo s Suzano pred časom obujali tudi v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, v kateri je Suzana brez dlake na jeziku razkrila marsikatero pikantno podrobnost. Več si oglejte spodaj.

Suzana Jakšič 11 let pozneje razkrila, kaj se je dogajalo
Preberi še
Suzana Jakšič 11 let pozneje razkrila, kaj se je dogajalo

V tednih, ko obeležujemo 25. obletnico POP TV, ne spreglejte tudi spomina na kultni prepir Sandre Auer z Ines Juratović o tem, ali je jedla sir, med drugim pa smo o materinstvu klepetali tudi z Ano Klašnja, žirantko šova Slovenija ima talent, spomine na TV Dober dan pa je obujala igralka Tjaša Železnik.

Prvi dve sezoni slovenskega Big Brotherja in edino sezono Big Brotherja Slavnih je vodila Nina Osenar.
Prvi dve sezoni slovenskega Big Brotherja in edino sezono Big Brotherja Slavnih je vodila Nina Osenar.FOTO: Kanal A

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493