Zadovoljna.si
Ryan Reynolds in Blake Lively

Trači

Prijatelj razkril skrivnost slavnega para

E.R.
06. 11. 2023 09.30
0

Čeprav zvezdnika o svojih dobrodelnih akcijah nikoli ne govorita, je njun prijatelj razkril, da sta te dni donirala denar Mednarodnemu odboru Rdečega križa za žrtve vojne na Bližnjem vzhodu, kar pa je vse prej kot osamljen primer njune dobrote.

Čeprav redko govorita o svoji dobrodelnosti, sta Blake Lively in Ryan Reynolds eden najbolj empatičnih in radodarnih hollywoodskih parov. Pretekli teden sta donirala milijon dolarjev Mednarodnemu odboru Rdečega križa (ICRC) za pomoč otrokom v Izraelu in Gazi, je za The Hollywood Reporter potrdil vir blizu para.

Blake in Ryan sta prva zvezdnika, ki sta javno zagotovila finančno pomoč Izraelu in Gazi, medtem ko divja vojna med Izraelom in Hamasom, število žrtev pa še naprej narašča.

Par, ki ima tudi sam štiri otroke, je še posebej občutljiv na kakršnokoli stisko otrok po svetu, ne glede na vero ali barvo kože. Njuna pripravljenost na pomoč pa ni omejena samo nanje. Tako sta se denimo z drugimi kolegi pridružila tudi zbiranju milijona dolarjev, ki so jih predali Visokemu komisariatu Združenih narodov za begunce, denar pa je bil namenjen ukrajinskim beguncem po ruski invaziji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nato sta donirala še 500 tisoč dolarjev dobrodelni organizaciji Water First Education & Training Inc. iz Kanade, ki avtohtonemu prebivalstvu zagotavlja dostop do pitne vode. Po začetku pandemije covida-19 sta milijon dolarjev namenila še neprofitnima organizacijama Feeding America in Food Banks Canada.

Nedavno sta zakonca namenila milijon dolarjev za program finančne pomoči ameriške fundacije SAG-AFTRA, namenjen filmskim delavcem, ki se med veliko stavko igralcev, pisateljev in scenaristov, ki še vedno traja, soočajo z ekonomskimi težavami.

Dejstvo, da zakonca veliko darujeta različnim združenjem v Kanadi, ne preseneča, saj je Ryan Reynolds Kanadčan, rojen v Vancouvru. Njegovi rojaki se dobro zavedajo, koliko dobrega naredi zanje, čeprav živi v sosednjih ZDA. Tako je aprila letos prejel posebno nagrado kanadske akademije za film in televizijo, ki jo podeljujejo posameznikom iz stroke, ki izjemno prispevajo k skupnosti kot celoti.

Na računu imata milijone, kavo pa pijeta kar na pločniku
Preberi še
Na računu imata milijone, kavo pa pijeta kar na pločniku

Ryana Reynoldsa lahko ujamete tudi na VOYO, kjer je za ogled na voljo njegova zelo zabavna komedija Odbite zabave divjega Vana (Van Wilder's Party Liaison). Vsi, ki si raje pogledate film, kjer nastopa njegova boljša polovica Blake Lively, pa ste vabljeni k ogledu komedije Kavarniška gospoda (Cafe Society).

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493