Zadovoljna.si
Brad Pitt

Trači

Bo lepa Ines postala njegova tretja žena?

J.V.
19. 03. 2023 05.00
1

Zveza med Bradom Pittom in nutricionistko Ines de Ramon postaja vedno bolj resna. Slavni parček so pred nekaj dnevi opazili v francoski prestolnici, mnogi pa se sprašujejo, ali bo Ines tista, zaradi katere se bo slavni igralec še tretjič sprehodil do oltarja.

Čeprav so bili sprva mnogi prepričani, da je romanca med 59-letnim Bradom Pittom in 29 let mlajšo Ines de Ramon, ki je trenutno v ločitvenem postopku, le bežna avantura, pa dobro obveščeni viri trdijo, da je zvezdnik nad mlado nutricionistko popolnoma očaran. 

"Zaljubljen je vanjo, in čeprav je vse še novo in sveže, razmišlja o njuni skupni prihodnosti. Brad in Ines ves prosti čas preživljata skupaj, čeprav imata oba natrpan urnik," je razkril vir in dodal, da Brad resnično uživa v njeni družbi, pa tudi v njenem pozitivnem pogledu na svet in življenje.

"Zelo uživa z njo, saj mu prinaša neverjetno količino pozitivne energije in na življenje vedno gleda s pozitivne plati, vedno je pripravljena na nove podvige. Všeč mu je tudi, da je sproščena in ima takšen pogled na življenje." Ines in Brad sta skupaj od novembra lani, spoznala pa je že skoraj vse njegove otroke in se z njimi dobro razume.

Brad Pitt in Ines de Ramon
Brad Pitt in Ines de RamonFOTO: Profimedia

Spomnimo

Za Bradom sta dva propadla zakona, eden z Jennifer Aniston, ki se je končal leta 2005, ko se je igralec zaljubil v igralko Angelino Jolie, s katero sta septembra 2016 vložila zahtevo za ločitev. Od takrat so zvezdnika povezovali s številnimi znanimi lepoticami, a šele Ines ga je tako omrežila, da se je z njo tudi skupaj pojavil v javnosti. Ali se bo zaradi nje še tretjič sprehodil do oltarja, pa bo pokazal čas. 

Ines je pred kratkim končala svoj štiriletni zakon z igralcem Paulom Wesleyjem, ki je zahtevo za ločitev vložil 17. februarja, pet mesecev po tem, ko sta se odločila, da gresta vsak svojo pot. 

Paul Wesley in Ines de Ramon
Paul Wesley in Ines de RamonFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471