Zadovoljna.si
Taylor Swift

Trači

Bo njena skrivnost končno razkrita?

M. A.
26. 02. 2019 16.06
0

Vse od trenutka, ko glasbenik odigra zadnji koncert v sklopu svoje turneje, se njegovi najbolj goreči oboževalci sprašujejo, kdaj bo napočil čas za novo glasbo. Taylor Swift se je po zgledu svoje glasbene kolegice, Lady Gaga, v minulih mesecih sicer z glasbenih odrov prestavila za filmske kamere, saj v Angliji snema filmsko priredbo muzikala Cats, kot kaže, pa medtem pripravlja še glasbeno presenečenje.

Vse se je začelo minulo nedeljo zvečer, ko je Taylor Swift, ki je v zadnjih letih znana po redkih objavah na družbenih omrežjih, delila enigmatično fotografijo sedmih palm. Na eni strani fotografije so štiri palme, kar so oboževalci nemudoma povezali s pevkinimi štirimi country albumi, na drugi strani sta dve, ki naj bi prikazovali njena pop albuma, 1989 in Reputation, v sredini pa se bohoti velika palma, ki naj bi napovedovala njen težko pričakovani sedmi studijski album.

O takšni zbirki čevljev lahko večina le sanja
Preberi še
O takšni zbirki čevljev lahko večina le sanja
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Naslednji dan je pevka delila fotografijo z enakim filtrom, na katerem pozira sama med sedenjem na stopnicah. A oboževalci so šli seveda še korak dlje in so ugotovili, da pevka sedi na šesti stopnici. Ponovno je završalo v torek, ko je pevka objavila fotografijo svojega obraza, ki kuka med špranjami. In ja, prav ste uganili: na fotografiji je pet špranj. Je mogoče, da pevka na skrivnosten način odšteva do naslednje velike novice?

Taylorini oboževalci, tako imenovani swiftieji, so prepričani, da pevka na enigmatičen način odšteva dni do velikega razkritja.
Taylorini oboževalci, tako imenovani swiftieji, so prepričani, da pevka na enigmatičen način odšteva dni do velikega razkritja.FOTO: Profimedia

Teorija zarote

Ko se je Taylor po daljšem in popolnem umiku izpod soja žarometov avgusta 2017 s pesmijo Look What You Made Me Do vrnila na pop sceno, je za omenjeno pesem postregla tudi z videospotom, v katerem je ’odigrala’ vse svoje pretekle persone, ki jih svetovni mediji tako radi blatijo. Šele zdaj pa so oboževalci postali pozorni na še en detajl. Ko vse izdaje Taylor v zadnjem kadru stojijo ena ob drugi in se med seboj prepirajo, ena izmed njih (za katero se ne ve, v katero obdobje Swiftove kariere naj bi sodila) stoji na letalu, poimenovanem TS6 (6. studijski album Taylor Swift). Sprva celotno letalo pografitira z napisom Reputation (Ugled), poleg tega pa mu odreže tudi krilo, na podlagi tega pa so res najbolj zagrizeni privrženci priljubljene pevke stkali pravo teorijo zarote. Swiftova naj bi imela v obdobju, ko se je umaknila v osamo, že pripravljen šesti studijski album, ko pa so jo zaradi številnih govoric in prepira s Kim Kardashian vlekli po zobeh, je le-tega pospravila in posnela novega, prej omenjenega Reputation, sprva načrtovanemu projektu pa ’porezala krila’ in ga ’umazala s svojim ugledom’. Poleg vsega naštetega so oboževalci ugotovili tudi, da v se tudi v videospotih za ostala singla z albuma, End Game in Delicate, pojavijo palme, palmin vzorec pa nosi tudi Taylor na letalu.

Končno sta se pokazala skupaj in navdušila
Preberi še
Končno sta se pokazala skupaj in navdušila
Po mnenju oboževalcev naj bi Taylor že leta 2017 opozorjala na sedmi studijski album.
Po mnenju oboževalcev naj bi Taylor že leta 2017 opozorjala na sedmi studijski album.FOTO: YouTube

Če se pevka res pripravlja na izdajo nove pesmi, bomo očitno izvedeli kmalu, številni pa stavijo na 13. april, ki je na njenem uradnem koledarju označen povsem drugače kot drugi datumi. Poleg tega Swiftova pogosto poudarja, da je trinajstica njena najsrečnejša številka.

Ali je sedmi album Taylor Swift res že pripravljen za izdajo?
Ali je sedmi album Taylor Swift res že pripravljen za izdajo?FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375