Zadovoljna.si
Brittany Murphy, Simon Monjack

Trači

Njena smrt šokirala vse, v nenavadnih okoliščinah umrl tudi njen mož

Zadovoljna.si
22. 12. 2023 05.00
1

Minilo je 14 let, odkar so ameriško igralko Brittany Murphy našli mrtvo v njenem stanovanju. Njena smrt je še vedno velika uganka, ki jo njena družina še vedno poskuša razrešiti ... Kaj se je pravzaprav zgodilo?

Brittany Murphy so 20. decembra leta 2009 našli mrtvo v kopalnici. Umrla je v nepojasnjenih okoliščinah, njeno brezživo telo pa je v njuni vili v Hollywoodu našel njen mož Simon Monjack. Ko je umrla, je bila stara zgolj 32 let.

Kmalu po njeni smrti so ugotovili, da naj bi bil vzrok smrti pljučnica v kombinaciji z anemijo in uporabo različnih zdravil. Vse se je zdelo jasno, nato pa je pet mesecev pozneje iz istega dvorca v Los Angelesu prišla še ena novica: njenega moža Simona Monjacka so našli mrtvega v isti sobi. Vzrok smrti naj bi bil enak kot pri njegovi pokojni ženi: pljučnica in anemija.

Več o tem, kaj je anemija si lahko preberete na spletni strani Vizita.si v članku 6 simptomov anemije, prav tam pa lahko najdete tudi številne informacije o tem, kako pravočasno prepoznati simptome in vzroke pljučnice, TUKAJ pa si lahko preberete tudi, kako poteka zdravljenje. 

Razkrit je vzrok smrti Tine Turner
Preberi še
Razkrit je vzrok smrti Tine Turner

Številnim se je zdelo precej nenavdano, da sta oba umrla zaradi istega razloga v razponu petih mesecev, toda šef losangeleške policije Andrew Smith je situacijo označil za 'tragična naključja'

Brittany Murphy in Simon Monjack
Brittany Murphy in Simon MonjackFOTO: Reuters

Je Simon spal z mamo svojega dekleta?

Simon je po ženini smrti spal z njeno mamo v isti postelji, govorice pravijo celo, da sta bila ljubimca. To je spodbudilo teorijo, da za umorom Brittany Murphy in Simona stoji igralkina mama Sharon Murphy, za kruto obtožbo pa stoji celo igralkin oče Angelo Bertolotti.

"Najprej je treba zaslišati Sharon. Naj vam razloži, zakaj je v oporoki najine hčere postala glavna dedinja in zakaj je bil Simon iz te oporoke popolnoma izključen. Naj pojasni, zakaj je bila oporoka spremenjena, potem ko sta se Brittany in Simon želela preseliti v New York in imeti otroka. Naj Sharon pojasni, kaj bi zanjo pomenilo, da bi se prvič po desetletjih preživljala sama, potem ko se je Brittany odselila. Naj razloži, zakaj je na dražbi prodala Brittanyjino spodnje perilo, potni list in oblačila. Veliko je neodgovorjenih vprašanj. Od treh ljudi, ki so živeli v tej hiši, je živa le ena oseba, ki se je finančno okoristila," je povedal v intervjuju.

Strašna tragedija zaznamovala njegovo družino, še preden se je rodil
Preberi še
Strašna tragedija zaznamovala njegovo družino, še preden se je rodil

Potem ko je tudi on umrl, je polbrat slavne igralke, Tony Bertolotti, nadaljeval boj, da bi dokazal, da je bila Sharon Murphy res vpletena v smrt svoje hčerke. Kot je poudaril v intervjuju za Mail Online, je bila Brittany videti kot zdrava ženska, še posebej pa ga moti, da je umrla, čeprav sta bila njena mama in njen mož doma v času njene smrti, a je nista odpeljala v bolnišnico, ki se sicer nahaja precej blizu.

"Mislim, da je bila ubita. Kdo jo je ubil? Ni umrla naravne smrti – to je jasno," poudarja in razkriva, da verjame, da je skrivnost povezana z velikim dolgom, ki si ga je njen mož Simon nakopal zaradi slabega vodenja svojih poslov. Imel naj bi šestmestno zadolženost, njen polbrat pa trdi, da so mnogi Brittany videli le kot način za pridobivanje denarja in da je bila za nekatere vredna več mrtva kot živa.

Njegova smrt je pretresla cel svet
Preberi še
Njegova smrt je pretresla cel svet

"Paziti moraš, kdo pobira denar. Ne vem. Vsakič, ko predvajajo njen film, nekdo dobi plačilo. Kdor ima denar, pozna resnico," je še povdal.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Brittany Murphy
Brittany MurphyFOTO: Profimedia
Priljubljeni par se je razšel po 7 letih zveze
Preberi še
Priljubljeni par se je razšel po 7 letih zveze
Zvezdnici navdušili v drznih opravah
Preberi še
Zvezdnici navdušili v drznih opravah
To je razlog, da mu je oprostila vse afere
Preberi še
To je razlog, da mu je oprostila vse afere

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375