Zadovoljna.si
Adam Brody

Trači

Slavni par, ki se redko pojavlja v javnosti, navdušil na rdeči preprogi

M.S., Zadovoljna.si
01. 03. 2024 05.00
0

Na podelitvi nagrad Screen Actors Guild v Los Angelesu sta se pojavila tudi Leighton Meester in Adam Brody, ki redko stopita skupaj na rdečo preprogo. Oba sta izbrala preprost, a usklajen videz, ki odraža njuno skupno stališče do sveta. Zvezdnika si želita kljub medijski slavi voditi čim bolj preprosto življenje ter se trudita ohranjati zasebnost svoje družine pred medijsko pozornostjo.

Na podelitvi nagrad Screen Actors Guild v Los Angelesu sta se pojavila tudi Leighton Meester in Adam Brody, ki redko stopita skupaj na rdečo preprogo. Leighton se je odločila za rjavo obleko, znamke St. John, ki je segala do tal. 

Vanj se je zaljubila, ko je bila v razmerju z drugim
Preberi še
Vanj se je zaljubila, ko je bila v razmerju z drugim

Njen videz so popestrili minimalni dodatki, kot so preprosta srebrna zapestnica in uhani. Podobno preprostost je izžareval tudi Adam s svojim klasičnim videzom, ki ga je dosegel s črno obleko in elegantnimi čevlji.

Leighton Meester in Adam Brody se redko pojavljata skupaj v javnosti
Leighton Meester in Adam Brody se redko pojavljata skupaj v javnostiFOTO: Profimedia
Slavna voditeljica hudo zbolela, njena družina ne ve, kje je
Preberi še
Slavna voditeljica hudo zbolela, njena družina ne ve, kje je

Par se je spoznal leta 2011 med snemanjem filma The Oranges, dve leti kasneje pa sta prvič javno nastopila kot par na premieri Adamovega novega filma. Leta 2014 sta se zelo diskretno poročila in od takrat živita zelo zasebno življenje. Skupaj si delita vzgojo 8-letne hčerke Arlo in 4-letnega sina, katerega imena nista nikoli razkrila javnosti. Leighton je v intervjuju za revijo Broody konec lanskega leta priznala, da je materinstvo temeljito spremenilo njeno igralsko kariero. 

Leighton Meester in Adam Brody sta ponosna starša dveh otrok.
Leighton Meester in Adam Brody sta ponosna starša dveh otrok.FOTO: Profimedia
Nekoč je bila slavna igralka, danes pa je natakarica
Preberi še
Nekoč je bila slavna igralka, danes pa je natakarica

Zaupala je, da je imela številne pogovore o tej temi in da je prišla do zaključka, da ne bi nikoli spremenila svojih izbir ter da je nanje zelo ponosna. "Hkrati pa se počutim veliko bolj dovzetno za dvome vase, skrbi in izpostavljenost večjim ekstremom hipervigilnosti in nevroze," je zaupala igralka. 

To je ena najlepših ljubezenskih zgodb današnjega časa
Preberi še
To je ena najlepših ljubezenskih zgodb današnjega časa

Dodala je, da je njena ključna naloga, da izkoristi čas s svojo družino in da je stoodstotno prisotna v trenutku. "Ko pa sem ločena od njih zaradi dela, jih tako zelo pogrešam, da je prav noro. Kot mama danes ni težko občutiti, da ne delam dovolj, vendar menim, da bo družba vedno spodbujala to miselnost," je povedala v intervjuju.

Zvezdniški par želi zaščititi zasebnost svojih otrok in jih ne želi izpostavljati javnosti
Zvezdniški par želi zaščititi zasebnost svojih otrok in jih ne želi izpostavljati javnostiFOTO: Profimedia

Vsi oboževalci igralca Adama Brodyja pa ne zamudite premiere akcijske komedije Shazam! v soboto, 2. marca, ob 20. uri na POP TV

Domišljijska pustolovščina o fantu iz rejniške družine, ki se lahko v trenutku spremeni v odraslega superjunaka s številnimi izjemnimi močmi. Billy je štirinajstletni otrok ulice, ki živi v rejniški družini. Nekega dne mu starodavni čarodej podari sposobnost spreminjanja v odraslega super junaka, ko izreče besedo Šazam. Sprva zabavna pustolovščina se spremeni v resno nalogo, ko se mora junak naučiti obvladovanja svojih moči, v boju proti zlobnim silam dr. Sivana. Ali bo superjunaku Shazamu uspelo premagati hudobnega zlikovca?

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  Entertainment Tonight, People in US Weekly.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368