Zadovoljna.si
Harrison Ford in Calista

Trači

Slavna igralka o možu: 'Zelo me podpira. To je obojestransko.'

N. Č.
25. 01. 2024 05.00
0

Zdi se, da sta Calista Flockhart in Harrison Ford sanjski par. Na podelitvi nagrad Critics Choice Awards 2024 se je v čustvenemu govoru igralec zahvalil svoji prelepi ženi, zdaj pa mu je ta vrnila uslugo ...

Calista Flockhart se je v torek zvečer pojavila na rdeči preprogi Feud: Capote vs. The Swans, na dogodku pa je nekaj več kot lepih besed namenila tudi svojemu možu, Harrisonu Fordu, s katerim sta par že več kot 20 čudovitih let. 

Na vprašanje, kako jo Ford podpira, je Calista povedala, da to počne na "veliko načinov", nato pa dodala: "Zelo me podpira. To je obojestransko."

Skupaj sta že 23 let, a spretno skrivata podrobnosti o sebi
Preberi še
Skupaj sta že 23 let, a spretno skrivata podrobnosti o sebi

Da je podpora v njunem razmerju res vzajemna dokazuje tudi Fordov govor na podelitvi nagrad Critics Choice Awards 2024, ki smo mu bili priča 14. januarja 2024. "Rad bi se zahvalil svoji ljubki ženi Calisti Flockhart, ki me podpira, ko potrebujem veliko podpore," je takrat povedal in navihano dodal: "In potrebujem veliko podpore."

Več o njegovemu čustvenemu govoru na podelitvi nagrad Critics Choice Awards 2024 si lahko preberete v članku z naslovom Čustveni govor slavnega igralca v jok spravil mnoge.

Calista Flockhart navdušila v črno-beli obleki Zuhair Murad.
Calista Flockhart navdušila v črno-beli obleki Zuhair Murad.FOTO: Profimedia

Kako sta se spoznala?

Harrison Ford in Calista Flockhart sta se spoznala leta 2002 na 59. podelitvi zlatih globusov. Zvezdnik, ki v franšizi Indiana Jones igra najbolj znanega arheologa, je bil takrat star 60 let, Flockhartova pa jih je štela 38. Kljub temu, da oboževalci na začetku niso bili ravno navdušeni nad njunim odnosom, pa sta vsem dokazala, da 22-letna razlika v letih zanju ne predstavlja nobene ovire.

V času, ko sta se spoznala, je bil Ford še vedno formalno poročen z Melisso Mathison, ki pa je leta 2001 vložila zahtevo za ločitev. Pozneje sta povedala, da o ljubezni takrat nista razmišljala, toda Flockhartova je priznala, da jo je navdušila njegova predstava v filmu Obala komarjev iz leta 1986.

Ločitev je bila neizogibna, čeprav je bila družina vedno na prvem mestu
Preberi še
Ločitev je bila neizogibna, čeprav je bila družina vedno na prvem mestu

Pojavile so se celo govorice o tem, da ga je Calista namerno polila s pijačo v želji, da bi pritegnila njegovo pozornost, toda igralka je te obtožbe odločno zanikala. "Pogovarjala sva se morda 20 minut, preden se je vino razlilo, in resnica je, da je Harrison polil vino," je povedala v intervjuju leta 2003.

Po razpadu zakona je dobila oskarja, šla domov in naročila burger
Preberi še
Po razpadu zakona je dobila oskarja, šla domov in naročila burger

Par se je poročil osem let pozneje, leta 2010, potem ko jo je Ford leto prej zaprosil za roko na družinskih počitnicah. Ko sta se poročila, je igralec postal oče Calistinega posvojenega sina Liama, njuna skupna družina pa vključuje štiri Harrisonove otroke iz prvih dveh zakonov: Benjamina, Willarda, Malcolma in Georgio.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Harrison Ford in Calista Flockhart -Critics Choice Awards 2024
Harrison Ford in Calista Flockhart -Critics Choice Awards 2024FOTO: Profimedia
Čustveni govor slavnega igralca v jok spravil mnoge
Preberi še
Čustveni govor slavnega igralca v jok spravil mnoge
Sofía Vergara: 'Moj zakon je razpadel, ker je bil moj mož mlajši'
Preberi še
Sofía Vergara: 'Moj zakon je razpadel, ker je bil moj mož mlajši'

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399