Bila je ena najlepših igralk v Hollywoodu, takšna pa je danes

Bila je ena najlepših igralk v Hollywoodu, takšna pa je danes

J.V.
12.02.2022, 5:00
3
Hollywoodska zvezdnica Cameron Diaz se je na vrhuncu svoje igralske kariere uvrščala tudi v sam vrh najlepših žensk na svetu. Tja so jo ponesli njene neskončno dolge noge, modre oči in velik nasmeh. V zadnjih letih pa se je zvezdnica umaknila iz javnosti, se upokojila od igranja ter se osredotočila predvsem na družinsko življenje. Z možem Benjijem Maddenom sta se namreč konec leta 2019 razveselila hčerke Raddix.

Vloga seksi blondinke v komediji Maska jo je izstrelila ne le med največje svetovne zvezde, ampak jo je uvrstila tudi na seznam najbolj seksi žensk na svetu. Od tega danes mineva 17 let in čeprav je Cameron še vedno videti super, tudi ona ni mogla pobegniti posledicam staranja. 

PREBERI ŠE
Takšni so zvezdniki priljubljenega filma 15 let kasneje

Nekdanja igralka je ena redkih zvezdnic, ki tekom let ni podlegla pritisku industrije in posegla po lepotnih operacijah. Svoje gube nosi ponosno in priznava, da se v svoji koži počuti dobro. Botoks je preizkusila enkrat, o izkušnji pa leta 2014 spregovorila za ameriški tabloid Entertainment Tonight. "Poskusila sem botoks, ki je bil kot nek droben dotik nečesa. Moj obraz se je spremenil na tako čuden način, da sem sklenila, da nočem biti taka. Raje gledam svoj obraz, ki se stara, kot obraz, ki sploh ni moj," je takrat dejala.

Srednjega obdobja svojega življenja ne jemlje kot poraz, temveč v njem vidi samo prednosti. V javnosti se pogosto kaže brez ličil. Je nasprotnica današnjega trenda, ki nakazuje, da mora biti ženska kljub zrelim letom videti kar se da mladostno. "Lepota pride z zrelostjo. Pomembno je, da se dobro počutiš in si srečen," pravi Cameron.   

"Ko sem prestopila drugo polovico tridesetih let, sem spoznala pomembnost zdrave prehrane in sedaj jem veliko bolj zdravo kot prej," je nekoč v enem izmed intervjujev dejala Cameron Diaz. "To vse pride z zrelostjo," je še dodala danes 49-letna hollywoodska igralka, ki se vsak dan drži prav posebnega rituala. Svojo vitko linijo namreč ohranja s pomočjo vode. Vsako jutro na prazen želodec namreč spije en liter vode, da prečisti svoje telo toksinov in navlaži kožo.

Cameron Diaz s hčerko.
Cameron Diaz s hčerko.FOTO: Profimedia

Cameron Diaz
Cameron DiazFOTO: Profimedia

Cameron Diaz
Cameron DiazFOTO: Profimedia

Cameron Diaz
Cameron DiazFOTO: Profimedia