Zadovoljna.si
 Cara Delevingne

Trači

Cara Delevingne na rdeči preprogi zgoraj brez

J.V.
03. 05. 2022 11.01
0

Kodeks oblačenja letošnjega Met Gala dogodka je bil 'pozlačeni glamour, bela kravata' – zlata doba, ko so New Yorku vladale družine Astor, Vanderbilt in Rockefeller in ena tistih zvezdnic, ki so to vzele dobesedno, je bila britanska manekenka in igralka Cara Delevingne.

Zlata doba v Ameriki je trajala med letoma 1870 in 1890 in predstavlja čas blaginje, industrializacije in gospodarske rasti. Letošnja tema modne antologije se nadaljuje s prejšnjo, osredotočeno na modni leksikon, namen glamuroznega dogodka pa je zbiranje sredstev za Muzejski kostumski inštitut in je posvečen ameriškim oblikovalcem.

Najbolj ekstravagantne modne kreacije z Met gala 2022
Preberi še
Najbolj ekstravagantne modne kreacije z Met gala 2022

Voditeljica letošnjega Met Gala dogodka, odgovorna urednica ameriškega Voguea Anna Wintour, je tradicionalno odprla dogodek, ki ga organizira od leta 1995. Letos je nosila Chanelovo kreacijo modne oblikovalke Virginie Viard, na glavi pa je nosila tiaro. Toda ni bil njen stajling tisti, ki je na ikonični stopnicah muzeja pritegnil največ pozornosti. Ta čast je pripadla Cari Delavingne.

 Cara Delevingne
Cara DelevingneFOTO: Profimedia

Britanska zvezdnica se je najbolj glamuroznega dogodka leta udeležila delno razgaljena. Po rdeči preprogi se je namreč sprehodila v stajlingu, ki je bil sestavljen iz hlač cigaretnega kroja in ujemajočega se rdečega suknjiča modne znamke Dior Haute Couture, pod katerim Cara ni nosila ničesar, razen dveh zlatih nalepk, s katerima je prekrila bradavički. Preostali del telesa je prekrila z zlato barvo. 

Cara je v preteklosti že večkrat dokazala, da zelo rada eksperimentira, ko gre za modo in da se ne boji drznosti, tokrat pa je to le še dodatno potrdila. Met Gala je sicer eden tistih dogodkov, na katerih lahko vsako leto vidimo drzne in ekstravagantne modne oprave in tudi letos ni bilo nič drugače. 

 Cara Delevingne
Cara DelevingneFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375