Zadovoljna.si
Carey Mulligan, Ryan Gosling, Drive

Trači

Med snemanjem tega filma je igralka skoraj pristala v zaporu

E.R.
09. 12. 2023 05.00
0

Carey Mulligan je priznala, da so jo med snemanjem filmske uspešnice Vožnja (Drive), v kateri je zaigrala v glavni vlogi z Ryanom Goslingom, skoraj aretirali.

Carey Mulligan je skupaj z Ryanom Goslingom zaigrala v glavni vlogi kriminalne drame Vožnja (Drive), ki jo je režiral Nicolas Winding Refn. Zvezdnica se je v intervjuju za New York Mag spomnila, kako sta z režiserjem na snemanju zašla v težave s policijo.

Ryan Gosling in Carey Mulligan v prizoru iz filma Vožnja.
Ryan Gosling in Carey Mulligan v prizoru iz filma Vožnja. FOTO: Profimedia

"Takrat sem jaz vozila Nicolasa na delo in domov. Jaz sicer tam nisem veliko delala, ker sem ves čas samo strmela v Ryana Goslinga, ampak dobro. Nicolas je režiral film o vožnji, četudi ni znal voziti. In enkrat smo se na snemanju zadržali do dveh zjutraj," je začela pojasnjevati igralka, nato pa nadaljevala: 

Skupaj sta že več kot 20 let, a se še vedno strastno ljubita
Preberi še
Skupaj sta že več kot 20 let, a se še vedno strastno ljubita

"Še nikoli prej nisem pila energijskih pijač, takrat pa sem jih spila nekih šest, ker sem ugotovila, da gre za res dobro zadevo. Nato smo snemanje končali in z Nicolasom sva sedla v moj avto, da bi ga peljala. Bila sem tako vzhičena in polna energije, da sem med iskanjem prave poti na navigaciji slalomirala čez oba pasova ceste sredi Los Angelesa. Nikogar ni bilo nikjer, vse dokler niso pred mano začele utripati policijske luči."

Ne boste verjeli, kaj se ji je zgodilo na aplikaciji za zmenke
Preberi še
Ne boste verjeli, kaj se ji je zgodilo na aplikaciji za zmenke

 Četudi je Carey takrat ustavila policija, se je vse dobro izteklo, saj je niso odpeljali v pripor: "Sedela sem tam v svojih kosmatih roza copatih, Nic zraven mene pa je bil v trenirki videti kot odvisnik. Policistu sem prisegla, da nisem pijana, Nic pa mu je povedal še, da snemamo film. Na srečo je bil zelo razumevajoč in naju je na koncu spustil domov brez težav in posledic."

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kriminalno dramo Vožnja (Drive), med snemanjem katere se je zgodil nesrečni pripetljaj, si boste lahko to nedeljo, 10. decembra, ob 21.45, ogledali na programu KINO!

Prepovedane ljubezni na francoskem dvoru
Preberi še
Prepovedane ljubezni na francoskem dvoru
Ko sta se zaljubila, je bil star 44, ona pa 18
Preberi še
Ko sta se zaljubila, je bil star 44, ona pa 18

Vir: www.digitalspy.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413