Zadovoljna.si
Cat Janice - naslovna

Trači

Umrla je 31-letna zvezda TikToka, za seboj pustila sina

N. Č.
29. 02. 2024 12.01
1

Življenje je izgubila glasbenica Cat Janice, ki je s pesmijo Dance You Outta My Head zaslovela na TikToku. Stara je bila 31 let.

Cat Janice je izgubila boj z rakom. Umrla je v 32. letu starosti. 

"To jutro je Catherine iz svojega otroškega doma, kjer je bila obkrožena s svojo ljubečo družino, mirno vstopila v luč in ljubezen svojega nebeškega stvarnika," se glasi izjava, objavljena na njenem uradnem Instagramovem profilu. 

Ali veste, kdo je nečakinja Julie Roberts?
Preberi še
Ali veste, kdo je nečakinja Julie Roberts?

"Večno bomo hvaležni za ljubezen, ki sta jo Catherine in naša družina prejeli v zadnjih nekaj mesecih. Cat je videla, da je njena glasba prišla tja, kamor ni nikoli pričakovala, in zdaj počiva v miru, saj ve, da bo s svojo glasbo še naprej skrbela za svojega sina. To ne bi bilo mogoče brez vseh vas," je sporočila njena družina in naznanila, da bo od zdaj naprej za njena družbena omrežja skrbel njen brat, saj kljub temu, da nje več ni, obstaja še nekaj 'umetnin', ki jih pokojna vplivnica želi deliti s svetom. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Cat Janice – bolezen

Pred tremi leti je Cat začutila bulico na vratu in obiskala zdravnika. Odkrili so ji redek maligni tumor. Sledila je operacija, nato pa še kemoterapija in obsevanje. Leta 2022 so ji zdravniki povedali, da raka ni več, junija lani pa se je bolezen vrnila.

V začetku tega meseca je vplivnica svojim sledilcem povedala, da se počuti "ujeto v skoraj brezživljenjskem telesu", ne dolgo nazaj pa je oboževalcem sporočila tudi, da je rak zmagal in da ima pred seboj le še nekaj tednov ali mesecev življenja.

Po srčnem infarktu umrl komik Richard Lewis
Preberi še
Po srčnem infarktu umrl komik Richard Lewis

Pred smrtjo je izdala pesem Dance You Outta My Head, njen glavni cilj pa je bil, da na ta način finančno poskrbi za svojega sina. "Želela sem izdati nekaj zabavnega in pozitivnega. Moja umetnost je vse, kar moram pustiti za sabo," je po izidu zadnje pesmi sporočila Janice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: index.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368