Celine Dion v srajci z največjimi rokavi kar ste jih kdaj videli

J.V.
01.12.2019, 10:51
10
Kanadska pevka Celine Dion že nekaj časa privablja pozornost s svojimi drznimi modnimi odločitvami, pred kratkim pa je na oder stopila v beli srajci z največjimi rokavi kar smo jih kdaj videli.

Bluze in srajce z napihnjenimi rokavi so trenutno eden izmed najbolj vročih modnih trendov, ki se ga je Celine Dion odločila dvigniti na povsem drugo stopnjo.

Za koncert v Montrealu je kanadska pevka namreč izbrala belo srajco s tako velikimi rokavi, da so ji segali pod koleni. Drzen modni kos, pod katerega se je podpisal Alexandre Vauthier, je kombinirala s klasičnimi črnimi hlačami.

PREBERI ŠE
Celine Dion pokazala, kako je videti brez ličil

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Slavna pevka je svojo ljubezen do predemenzionalnih rokavov potrdila že pred 20 leti, ko je na svoji turneji 'Let's talk about love' množici zapela v beli obleki z ogromnimi rokavi. In čeprav je bila ta povsem drugačna od njene zadnje izbire, pa se verjetno marsikdo sprašuje, ali je bila srajca poklon njeni preteklosti.

PREBERI ŠE
Celine Dion je s kratkimi lasmi neprepoznavna

To je naredila že pred kratkim, ko je nosila repliko slavne diamantne ogrlice iz filma Titanik. V nadaljevanju nekaj najbolj drznih stajlingov, s katerimi je Celine zaznamovala leto 2019 ...