Zadovoljna.si
Burak Özçivit - 1

Trači

Česa takšnega Slovenija še ni videla!

J.V.
20. 02. 2018 07.49
3

Po izredni priljubljenosti serije Gorski zdravnik je Slovenijo zajela vročica imenovana 'Moja boš'. Za to pa ni kriva le napeta ljubezenska zgodba, ki jo v lahko spremljamo v priljubljeni turški seriji, ampak tudi njen glavni igralec Burak Özçivit, ki je z vlogo v seriji Moja boš prevzel številne Slovenke.

Če tudi vi sodite med tiste, ki komaj čakajo, da ura odbije 20.00 in je na sporedu turška serija Moja boš, potem niste edini. Njena priljubljenost je iz dneva v dan večja in številne Slovenke upajo, da se bodo govorice izkazale za resnične in se bo 33-letni turški lepotec kmalu ustavil tudi na obisku v Sloveniji.

Vas je očaral Burak? Počakajte, da vidite njih!

Razlogov, zakaj je serija tako priljubljena, je veliko. Gledalcev se predvsem dotakne ljubezenska zgodbe Kemala in Nihan, ob kateri nihče ne ostane ravnodušen. Čustva, strast, sovraštvo in preizkus prave ljubezni, odlična igra zvezdnikov in harmonija na snemanju. Vse to je ključ do uspeha, ki ga serija dosega ne le pri nas, ampak po vsem svetu. 

Pika na i pa je seveda izvirna ljubezenska zgodba, povedana na drugačen način. Serija Moja boš je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV. 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493