Zadovoljna.si
Channing Tatum in Jenna Dewan Tatum - 2

Trači

Čeprav sta ločena že pet let, se še vedno redno srečujeta na sodišču

M.S
25. 04. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Channing Tatum in njegova nekdanja žena Jenna Dewan sta že od leta 2018 v pravnem sporu glede razdelitve finančnih sredstev po njuni ločitvi, ki se nanaša na dobiček iz Tatumove trilogije filmov Magic Mike. Nekdanji par se je v zadnjih letih večkrat srečal na pogajanjih, pri čemer Dewanova obtožuje Tatuma, da je prikril informacije o poslovnih priložnostih franšize in si prisvojil ves dobiček.

Ameriški igralec Channing Tatum in njegova nekdanja žena Jenna Dewan sta že od leta 2018 v pravnem sporu glede razdelitve finančnih sredstev po njuni ločitvi. Spor se nanaša na finančno poravnavo, ki vključuje dobiček iz Tatumove trilogije filmov Magic Mike.

Tako je videti žena slavnega nogometaša 5 tednov po porodu
Preberi še
Tako je videti žena slavnega nogometaša 5 tednov po porodu

Par se je spoznal leta 2006 med snemanjem filma Step Up. Leta 2009 sta se poročila in imata skupaj 10-letno hčerko Everly, za katero sta se dogovorila za skupno skrbništvo.

Channing Tatum in Jenna Dewan
Channing Tatum in Jenna DewanFOTO: Profimedia
Eden najprivlačnejših moških pokleknil pred svojo izbranko
Preberi še
Eden najprivlačnejših moških pokleknil pred svojo izbranko

V zadnjih petih letih se je nekdanji par večkrat srečal na pogajanjih. Po poročanju ekipe Jenne Dewan naj bi Tatum zamolčal informacije o poslovnih priložnostih franšize po njuni ločitvi ter si prisvojil sto odstotkov dobička.

43-letna Dewanova trdi, da so bili nadaljnji projekti franšize sofinancirani z njunim skupnim denarjem. Tatum in njegovi poslovni partnerji pa naj bi brez njenega soglasja ustvarili poslovno mrežo, da bi prikrili dodano vrednost sredstev iz franšize.

Channing Tatum, Jenna Dewan
Channing Tatum, Jenna DewanFOTO: Profimedia
Poiskali smo najbolj vroče fotografije Channinga Tatuma
Preberi še
Poiskali smo najbolj vroče fotografije Channinga Tatuma

Jennin predstavnik je dodal, da si zvezdnica želi le pravično razdelitev skupnega premoženja. Toda viri blizu Channinga trdijo, da je razlog za dolgotrajni pravni spor pravzaprav njeno protislovno ravnanje.

Viri pravijo, da Dewanova želi pošten dogovor, ampak ne upošteva dela, ki je bilo vloženo po njuni ločitvi za krepitev franšize. Trdijo tudi, da nenehno odlaša s presojami, zaradi česar jo mnogi vidijo kot pohlepno. 43-letni Channing pa pravi, da ji je ponudil več dogovorov, ki jih je zavrnila.

Jenna Dewan, Channing Tatum
Jenna Dewan, Channing TatumFOTO: Profimedia
3 najbolj seksi fotografije vročega Channinga Tatuma
Preberi še
3 najbolj seksi fotografije vročega Channinga Tatuma

Vsi oboževalci igralca Channinga Tatuma pa ga ne zamudite v petek, 26. aprila, v akcijskem filmu Jupiter v vzponu ob 20. uri na Kanalu A. Jupiter Jones se je rodila pod nočnim nebom in astrološka znamenja so kazala, da so ji usojene velike reči. Zdaj je odrasla in sanjari o zvezdah, a se vedno znova zbudi v hladni resničnosti. Zaposlena je kot čistilka v hišah premožnih in nikakor ne dobi prave priložnosti za lagodnejše življenje. Šele ko na Zemljo prispe genetsko prirejeni nekdanji vojaški lovec na glave Caine, Jupiter zasluti, kakšna usoda jo čaka. Zaradi svojega edinstvenega genskega podpisa je naslednja v vrsti za neverjetno dediščino, ki bi utegnila spremeniti ravnovesje v vesolju.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: USA Today in People.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399