Zadovoljna.si
Chris Hemsworth

Trači

Fotografija vročega igralca osvojila Instagram

M. A.
14. 03. 2020 10.28
0

Pred dnevi je svet zaobšla čudovita novica, da so po več kot osmih mesecih v Avstraliji končno pogasili vse požare, ki so grozili številnim mestom, na stare tirnice pa se vračajo tako tamkajšnji prebivalci kot tudi živali, ki so bile prav tako ogrožene. Da vroči igralec Chris Hemsworth navduši z vsako svojo fotografijo, ki jo objavi na Instagramu, ni skrivnost, tokrat pa je presegel sam sebe in 'zlomil' Instagram.

Chris Hemsworth se je namreč pred dnevi mudil v enem izmed dobrodelnih društev, ki se ukvarja z zaščito koal, na svojih družbenih omrežjih pa jim je izrazil podporo in dejal, da delajo čudovito delo z neverjetno strastjo. Chris je med obiskom posnel tudi fotografijo, na kateri pozira s plišasto koalo, te pa se močno oklepa majhen mladiček koale. Kombinacija nasmejanega Chrisa in simpatične koale je navdušila splet in igralec je zbral že več kot 3 milijone všečkov.

Chris je podprl društvo za zaščito koal.
Chris je podprl društvo za zaščito koal.FOTO: Profimedia

Plišasta koala pa ima sicer tudi svojo žalostno plat zgodbe, saj so strokovnjaki zaupali, da te ponujajo dobro čustveno oporo koalam, ki so svoje starše izgubile v požarih. 'Ker se lahko poistovetijo s plišasto koalo, pri njej poiščejo oporo, ki so jo poprej iskale pri mamici. Na nek način igrača koali sproža občutek varnosti,' so razložili. Mladiči koal sicer ob mami preživijo vsaj 5 mesecev, pogosto pa tudi vse do enega leta.

Kdo je Liam Hemsworth, sveže samski Avstralec?
Preberi še
Kdo je Liam Hemsworth, sveže samski Avstralec?

To pa ni bilo prvič, ko je Hemsworth navdušil z objavo živalske fotografije. Že pred časom je poziral s kuoko, kratkorepim grmičarskem kengurujem, ki ga številni ocenjujejo kot najlepšo žival na Zemlji. Ta mu je z ust celo vzela manjšo vejico. Chrisu so sicer tako koale kot kuoke dobro poznane, saj je Avstralec tudi sicer odraščal na celini 'tam spodaj'. 36-letnik se je sicer med otroštvom kar precej selil po Avstraliji in tako spoznal betonsko džunglo in ruralna okolja celine, sam pa priznava, da se iz otroštva še zdaj najbolj spominja okolja z veliko živine: 'Pa tudi krokodilov ni manjkalo,' je zaupal domačim medijem.

Chris je pred časom poziral tudi s kuoko.
Chris je pred časom poziral tudi s kuoko.FOTO: Profimedia

Chris Hemsworth to nedeljo tudi na POP TV

Ker je žal resnost zdravstvene situacije v Sloveniji iz dneva v dan bolj resna, zdravje vseh, ki kakorkoli sodelujejo pri kateremkoli projektu hiše Pro Plus, pa na prvem mestu, je ekipa šova Zvezde plešejo sprejela težko odločitev in produkcijo šova do nadaljnjega odpovedana. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Tako si boste lahko v nedeljo ob 20.00 na POP TV ogledali film Nore počitnice, v katerem igra tudi Chris. V fimu spremljamo družino Griswold, ki se poda na pustolovščino, ki je vnaprej obsojena na neuspeh. Rusty se odpravi po očetovih stopinjah v upanju, da svoji družini omogoči hudo zaslužene počitnice, soprogo Debbie in njuna sinova pa tako preseneti z izletom prek ZDA v najbolj priljubljeni družinski zabaviščni park Walley World. Le kaj bi lahko šlo narobe?

Šov Zvezde plešejo do nadaljnjega odpovedan
Preberi še
Šov Zvezde plešejo do nadaljnjega odpovedan
Chris Hemsworth to nedeljo ob 20.00 v filmu Nore počitnice prihaja na POP TV.
Chris Hemsworth to nedeljo ob 20.00 v filmu Nore počitnice prihaja na POP TV.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493