Zadovoljna.si
Christina Milian

Trači

Jennifer Lopez mastno zaslužila na njen račun

E.R.
01. 03. 2024 05.00
0

Christina Milian je pri 19. letih napisala pesem, s katero je srca oboževalcev naposled osvojila Jennifer Lopez. Pesem je sicer sprva napisala zase, naposled pa jo je na svojem albumu izdala J.Lo. Christina zatrjuje, da ji tega ne zameri.

Pevka in igralka Christina Milian, ki bo letos dopolnila 42 let, je v intervjuju za Page Six spregovorila o soavtorstvu pesmi "Play" iz 2001, ki si jo je naposled "prilastila" slavna Jennifer Lopez. 

Jennifer Lopez se poslavlja od glasbe
Preberi še
Jennifer Lopez se poslavlja od glasbe

Skladbo bi namreč morala odpeti ona in jo izdati na svojem albumu, namesto tega pa je izšel na drugem albumu priljubljene J.Lo, ki je tako tudi lepo zaslužila.

Christina Milian
Christina Milian FOTO: X17 Agency

"Roko na srce, v njeni izvedbi je vrhunska. Jennifer res obvlada. Obožujem to pesem in ne morem verjeti, da sem jo napisala, ko sem bila stara samo 19 let," je priznala Christina in s tem ovrgla vsakršen sum na to, da goji do latino zvezdnice kakršno koli zamero, ki ji je javnost sicer očitala, da ni Christininih zaslug za pesem ni dovolj ovrednotila. 

Jennifer Lopez: "Bala sem se biti sama"
Preberi še
Jennifer Lopez: "Bala sem se biti sama"

V skladbi sicer sodeluje kot 'back' vokalistka, preseneča pa jo dejstvo, da bi kdorkoli sploh pomislil, da bi  zaradi tega gojila  negativne občutke do Jennifer. "Čudno se mi zdi, da bi ljudje sploh govorili o tem. Saj imam tudi sama back vokaliste pri svojih pesmih. Enako velja za Michaela Jacksona ali pa Britney Spears. To je sestavni del skladb, ki jih po mojem mnenju lahko samo izboljša," je dejala in dodala, da meni, da ne potrebuje  dodatnih zaslug za pesem, pod katero je že podpisana kot avtorica in pevka. 

Christina Millian in Jennifer Lopez sta v odličnih odnosih.
Christina Millian in Jennifer Lopez sta v odličnih odnosih.FOTO: Profimedia

"Vesela sem, da ji je s to pesmijo uspelo požeti tak uspeh, ker je res neverjetna glasbena ikona," je še komentirala. 

Christina je sicer razkrila, da je pesem napisala v samo 15 minutah nekega jutra po zabavi, ki je trajala dolgo v noč. "Tisto noč sem šla pozno spat, naslednje jutro, ko sem se zbudila pa sem morala v studio. Imela sem melodijo, a ne besedila, zato sem se usedla v posteljo in si jo res utrujena še enkrat predvajala ... Ideja mi je kanila v glavo in v tistem trenutku je bilo preprosto prelahko pisati. Gotova sem bila v približno 15 minutah, kar se mi zdi prav hecno, ker sem v bistvu takrat začela postajati pisateljica pesmi."

Ojoj! Zaradi teh fotografij jo danes zagotovo boli glava
Preberi še
Ojoj! Zaradi teh fotografij jo danes zagotovo boli glava

Kako dobro pa se uspešna glasbenica znajde kot igralka, boste lahko sami preverili to nedeljo, 3. marca, ob 22.05, na KINO! Na sporedu bo namreč akcijska komedija Glavni v hiši (Man of the House), v kateri se hladnokrvni teksaški ranger Roland Sharp (Tommy Lee Jones) se znajde pred kočljivo nalogo. 

Iti mora pod krinko in postati trener navijaške ekipe, da bi zaščitil dekleta, ki so bila priča umoru FBI agenta. Navijačice morajo pričati na sodišču in tako poskrbeti, da se bo za zapahi znašel nevaren preprodajalec mamil, zato mora Roland poskrbeti, da se jim pred sojenjem ne zgodi nič hudega. Naloga je vse prej kot lahka, situacija pa postane še bolj zapletena, ko se Roland zagleda v lepo profesorico Molly McCarthy.

MONICA KEENA, CHRISTINA MILIAN, TOMMY LEE JONES, VANESSA FERLITO, PAULA GARCES, KELLI GARNER v filmu Glavni v hiši.
MONICA KEENA, CHRISTINA MILIAN, TOMMY LEE JONES, VANESSA FERLITO, PAULA GARCES, KELLI GARNER v filmu Glavni v hiši.FOTO: Profimedia
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: ew.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368