Zadovoljna.si
Skupina Oni

Oddaje

Plesna skupina osvojila zlati gumb s svojo neverjetno točko

Zadovoljna.si
20. 10. 2023 05.00
0

V novi epizodi šova Slovenija ima talent smo spoznali plesno cirkuško skupino ADA KOGOVŠEK – ONI. S svojo izstopajočo koreografijo so navdušili tudi žiranta Andreja Škufca, ki se je odločil pritisniti na zlati gumb. Plesna koreografija vključuje mnoge zračne preobrate, žongliranje in tudi igro s stolicami.

V pretekli oddaji Slovenija ima talent smo spoznali plesno cirkuško skupino ADA KOGOVŠEK – ONI. Dekleta in fantje prihajajo iz Plesne šole Kazina. Ko je skupina stopila na oder, je od začetka do konca nastopa uspešno prevzela celotno publiko, ki je kar kričala od navdušenja. Plesna koreografija vključuje mnoge zračne preobrate, žongliranje in tudi igro s stolicami. V intervjuju pred nastopom je plesna skupina priznala, da so med seboj zelo povezani in se imajo radi kot družina. "Ne družimo se samo na treningih, ampak tudi izven treningov. Po predstavah radi hodimo na kave in na žurke," so povedali člani ekipe. Skupina poudarja svoj moto, ki zagovarja individualnost in privlačnost vsakega posameznika. Predstavo so posvetili vsem tistim skupinam, ki so izrinjene iz današnje družbe.

Njihova trenerka Ada Kogovšek je zaupala, da ji plesna skupina predstavlja družino, saj so zaradi nenehnih treningov neprestano skupaj. "Jaz jih imam praktično za svoje otroke," je povedala pred nastopom. Glaven cilj skupine pa je s svojim nastopom v okolje vnesti pozitivne misli. "V svetu smo nenehno bombardirani z negativnimi stvarmi. Želimo pokazati, da obstajajo dobri ljudje, ki se lahko imajo lepo," je dodala nasmejana trenerka. Cirkuška skupina je po nastopu povedala, da take točke izvajajo na svojih predstavah in da lahko traja še nadaljnjo uro. Po nastopu je tudi Andrej Škufca priznal, da ima tudi sam začetke iz iste plesne šole in da je točka zelo izvirna. Posledično pa se je odločil, da jim nameni zlati gumb. Na odru se jim je pridružila tudi trenerka.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednjo nedeljo, 22. oktobra, lahko pričakujemo nadaljevanje devete sezone šova Slovenija ima talent. Vsako nedeljo nas čakajo trenutki solz, smeha, objemov in zabave za celotno družino. Deveta sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent prinaša številne novosti, med drugim pa je v zgodovini šova prvič padlo kar šest zlatih gumbov med avdicijami! Kateri član žirije jih je pritisnil in za koga, bomo izvedeli kmalu. Vse zamujene oddaje pa si lahko ogledate na VOYO!

30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Celo Slovenijo je pustila v solzah s tragično družinsko zgodbo
Preberi še
Celo Slovenijo je pustila v solzah s tragično družinsko zgodbo

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493