Zadovoljna.si
Danijela Martinović

Trači

Danijela Martinović na meji doživela neprijetno izkušnjo

M. A.
05. 05. 2020 07.45
0

Če ste si sinoči tudi vi ogledali prvo epizodo nove hrvaške serije Šverc komerc (Na granici) na POP TV, ste zagotovo hitro ugotovili, da naslovno pesem skupaj z Joletom poje ena najpriljubljenejših hrvaških pevk, Danijela Martinović. Ta pa je nekoč, ko je še pela za skupino Magazin, tudi sama na meji doživela neprijetno izkušnjo.

Sinoči se je na POP TV začela predvajati nova hrvaška serija Šverc komerc, ki je na sosednjem Hrvaškem poskrbela za rekorde gledanosti, posledično pa sta za velik hit poskrbela tudi Danijela Martinović in Joško Čagalj, ki ustvarja pod imenom Jole, saj sta za omenjeno serijo posnela istoimensko pesem Na granici. Kot je takrat za hrvaške medije povedala Danijela, bodo ljudje končno videli, kako so videti zasebna druženja priljubljenih hrvaških pevcev, saj se Danijela in Jole pogosto družita tudi zasebno, pesem Na granici pa je njuno prvo skupno sodelovanje. 

Danijela in Jole sta posnela naslovno pesem za serijo Šverc komerc (Na granici), ki na POP TV prihaja med ponedeljkom in četrtkom ob 20.00.
Danijela in Jole sta posnela naslovno pesem za serijo Šverc komerc (Na granici), ki na POP TV prihaja med ponedeljkom in četrtkom ob 20.00.FOTO: POP TV

Ker je dogajanje v seriji postavljeno v vas Lokvica blizu hrvaško-bosanske meje, sta Danijela in Jole tam snemala tudi videospot, za hrvaške medije pa je pevka, ki je na začetku kariere pela za skupino Magazin, delila neprijetno izkušnjo, ki jo je s člani omenjene skupine doživela na švicarski meji. "V svoji karieri pogosto potujem tudi čez različne meje in moram priznati, da nisem imela slabih izkušenj – razen ene. V kombiju pogosto spim in nekoč sem se zbudila, odprla oči in ugotovila, da smo na švicarski meji. Potem pa sem ugotovila, da mojih fantov ni v kombiju. Še v polsnu sem slišala, kako kličejo moje ime in ko sem izstopila iz kombija, sem jih videla, kako jih popisujejo policisti, oni pa so imeli vsi roke v zraku. Ne vem, zakaj, a takrat smo očitno bili videti nevarno," je v smehu obujala spomine pevka, ki je Hrvaško pred leti zastopala tudi na Evroviziji in jim pripela peto mesto.

Danijela Martinović: Dolga leta sem skrivala, kdo sem!
Preberi še
Danijela Martinović: Dolga leta sem skrivala, kdo sem!
Danijela Martinović je pred leti na švicarski meji doživela nenavadno izkušnjo.
Danijela Martinović je pred leti na švicarski meji doživela nenavadno izkušnjo.FOTO: Profimedia

Da bo sodelovala pri nastanku naslovne pesmi za serijo Šverc komerc, se je odločila hitro, saj jo je pesem, kot pravi sama, povsem okužila. "Ko so mi jo prvič zaigrali, mi je ostala v glavi še tri dni. Pela sem jo podnevi in ponoči, pod tušem, povsod," je povedala prikupna Danijela. Videospot za pesem si oglejte spodaj, serije Šverc komerc pa ne spreglejte med ponedeljkom in četrtkom ob 20.00 na POP TV.

Izabela Martinović: Pri svojih 43 letih se počutim, kot bi imela 12 let
Preberi še
Izabela Martinović: Pri svojih 43 letih se počutim, kot bi imela 12 let
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Danijela Martinović že več desetletij velja za eno največjih hrvaških glasbenih zvezd.
Danijela Martinović že več desetletij velja za eno največjih hrvaških glasbenih zvezd.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493