Zadovoljna.si
Dejan Krajnc

Trači

Dejan Krajnc po 10 letih naredil veliko spremembo

J.V.
26. 02. 2021 08.52
0

Radijski in televizijski voditelj, pevec, učitelj klarineta in študent glasbene akademije, predvsem pa vedno nasmejani Dejan Krajnc je svoje oboževalce presenetil s povsem nepričakovano odločitvijo. "Po skoraj desetih letih zaključujem enega najlepših poglavij svoje glasbene kariere. Zapuščam Poskočne, vendar ostajam na poti, ki mi je bila namenjena."

Dejana Krajnca je do sedaj večina poznala kot člana ansambla Poskočni muzikanti, širna Slovenija pa ga je spoznala v priljubljenem plesnem šovu Zvezde plešejo. Njegov prepoznavni znak so zagotovo skoraj 20 centimetrov visoka irokeza in pa seveda številne tetovaže. S Poskočnimi so dosegli kar nekaj glasbenih uspehov in njihovi videospoti imajo na kanalu YouTube več milijonov ogledov, a kot kaže, je za Dejana sedaj nastopil čas, ko si je v življenju zaželel spremembe. 

Dejan Krajnc
Dejan Krajnc FOTO: Rok Deželak

"Edina stalnica v življenju so namreč spremembe in prišel je čas, da tudi sam stopim korak bližje svojim sanjam. Poskočni bodo vedno eno izmed pomembnejših poglavij moje glasbene poti. Z njimi sem spoznal, kaj si v življenju želim, sedaj pa sem pripravljen na novo zgodbo – svojo zgodbo.⁣ Razšli smo se z lepimi in iskrenimi željami za svoj jutri in to je vse, kar šteje. Sedaj je čas za nove zmage in nove izzive.⁣ Ostajam v glasbi. To je moje poslanstvo in to delam s srcem," pravi Dejan, ki bo od sedaj naprej nastopal pod umetniškim imenom Dejan Dogaja. 

"Ime predstavlja in izraža točno to, kar sem. Enostavno – vedno mi dogaja. Ideja za ime se je porodila mojemu dobremu prijatelju Janu Plestenjaku. On je vedno bil in vedno bo moj vzornik. Je glasbenik in človek z veliko začetnico. Poleg Jana pa ne smem pozabiti na vse tiste, s katerimi pripravljam nove projekte in skladbe. Hvaležen sem, da imam ob sebi ljudi, ki so se v glasbeni svet že zapisali kot veliki mojstri in od katerih se lahko učim ter izoblikujem v to, kar si želim postati." Nova in hkrati prva skladba pod imenom Dejan Dogaja prihaja že zelo kmalu. "Ne najdem besede, ki bi jo lahko opisala. Naj bo zaenkrat le to – "Nenormalno lepo", nenormalno lepa je." 

Glasba ga je zanimala že kot otroka, razlog za to je tudi dejstvo, da je odraščal v glasbenem okolju. "Oče je glasbenik in igra v klasičnem narodno-zabavnem ansamblu. Tudi mami ima nižjo šolo iz klavirja, tako da zna vsak kaj odigrati in odpeti," pravi in prizna, da se je sicer nekaj časa odločal med poklicem glasbenika in veterinarja. "V osnovni šoli sem treniral tudi košarko, ampak mislim, da sem se pravilno odločil." Glasba pa ni edina stvar, v katero je zaljubljen. "Jaz sem ves čas zaljubljen. (smeh) Sploh, ko je sonček. Rad imam zelo veliko stvari. Od fotografije, nogometa pa do filma in raznoraznih zvrsti glasbe," nam je pred časom zaupal v intervjuju.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493