Zadovoljna.si
Denis Toplak

Trači

Iskreno o zmagovalcih Kmetije: ’Drugi so tako nori’

M. A.
26. 12. 2019 09.42
3

Z napetim dvobojem v superfinalni areni se je pretekli konec tedna končala najbolj napeta Kmetija do zdaj, ki je še v finalu pustila odprta številna vprašanja. Svoje mnenje o zmagovalcih, bratih Klobasa, ima tudi lanski superfinalist Denis Toplak, ki krivde ne vali na taktična brata, temveč njune sotekmovalce.

"Nista dvojčka tako pametna, drugi so tako nori," svoje mnenje iskreno in brez ovinkarjenja pove Denis Toplak, lanskoletni superfinalist šova Kmetija, ko smo ga vprašali, kaj kot veliki poznavalec šova meni o letošnjih zmagovalcih, bratih Janu in Tilnu Klobasi. "Ogromno možnosti so imeli, da izločijo najmočnejše, torej v tem primeru dvojčka. Kot sem opazil, Rene in ostali niso bili tako močni. Oni so imeli dejansko možnost, da se ju znebijo, ponujeno na pladnju, pa so ju vzeli nazaj. Potem veš, da nekaj ni v redu z njimi," je povedal Denis, ki je letos Kmetijo večkrat obiskal kot glasnik stricev iz ozadja. Prav ti so na koncu šova pošteno zapletli igro, ko so zmagovalcema prek skrivnostnega pisma sporočili, da izzivov na Kmetiji še ni konec.

Kmetija: kdo so strici iz ozadja, ki so letos vlekli vse niti?
Preberi še
Kmetija: kdo so strici iz ozadja, ki so letos vlekli vse niti?
Denis Toplak se je lani v superfinalu boril proti zmagovalcu Franku.
Denis Toplak se je lani v superfinalu boril proti zmagovalcu Franku.FOTO: Miro Majcen

Pred vrati so novoletni prazniki, zato smo Denisa vprašali še, kakšne načrte ima ob koncu leta. "Vsako leto sem nekam potoval," nam pove, a letos bo drugače. "S prijatelji se bomo najbrž odločili zadnji dan, kje bomo, čeprav mi to ni najbolj všeč. So pa takšna praznovanja pogosto najboljša in si jih tudi najbolj zapomniš," pove Denis, ki leto 2019 ocenjuje za dobro, saj je vse potekalo po načrtih, ki si jih je zadal. "Za prihodnje leto si najbolj želim, da bi bil zdrav jaz in moji bližnji. To mora biti na prvem mestu, vse ostalo potem še pride."

Luka (Kmetija): Bil sem v šoku, totalnem šoku!
Preberi še
Luka (Kmetija): Bil sem v šoku, totalnem šoku!

Zgodba Kmetije se očitno ne zaključuje in mogoče si prav ti tisti, ki bo naslednje leto slavil in odnesel 50.000 evrov. Prijave so že odprte, prijavi se TUKAJ.

Tudi Denis je v lanski Kmetiji veljal za velikega taktika.
Tudi Denis je v lanski Kmetiji veljal za velikega taktika.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493