Zadovoljna.si
Dominic West in Catherine FitzGerald

Trači

Dokončno utišal govorice o aferi z 20 let mlajšo

N. Č.
24. 04. 2024 05.00
0

Britanski igralec Dominic West je naslovil govorice o aferi z 20 let mlajšo soigralko Lily James. Celotno situacijo je označil za "absurdno" in "zelo stresno" za njegovo družino.

Britanski igralec Dominic West je v intervjuju za Sunday Times dejal, da je situacija za njegovo družino, predvsem pa za njegovo ženo Catherine FitzGerald, zares "grozna", hkrati pa je dodal, da se zdaj lahko "včasih že šalijo na ta račun."

Zaradi afere s poročenim moškim se je odpovedala kroni
Preberi še
Zaradi afere s poročenim moškim se je odpovedala kroni

Kako je sploh prišlo do govoric o aferi?

Leta 2020 so po medijih zaokrožile fotografije Dominica Westa in njegove soigralke Lily James. Fotografije so bile posnete v Rimu, njuna telesna govorica pa razkriva, da je med njima nekaj več kot le prijateljstvo. 

Nekaj dni po ženi mu je sina rodila še ljubica
Preberi še
Nekaj dni po ženi mu je sina rodila še ljubica

Ujeli so ju med intimnim pogovorom v restavraciji, vožnjo z električnim skuterjem ter ogledovanjem znamenitosti, javnost pa so vznemirili predvsem njuni dotiki in objemi. Fotografije razkrivajo, da je igralec Lily večkrat nežno pobožal, ena izmed fotografij pa prikazuje tudi, kako se je sklonil k njej in ji zašepetal na uho, mnogi pa trdijo tudi, da bi lahko v tem primeru šlo za intimen poljub na lica. 

Dominic West in Catherine FitzGerald – govorice o aferi jima niso prišle do živega.
Dominic West in Catherine FitzGerald – govorice o aferi jima niso prišle do živega.FOTO: Profimedia
Ženo nagovarjal k svinganju, njegovo ime je sinonim za varanje
Preberi še
Ženo nagovarjal k svinganju, njegovo ime je sinonim za varanje

Kako se je na govorice odzval igralec?

Po objavi fotografij sta Dominic West in Catherine FitzGerald pred svojim domom pozirala za novinarje, v rokah pa sta držala kos papirja z na roko napisanim sporočilom: "Najin zakon je močan in še vedno sva skupaj. Hvala vam."

West je o tej nadležni situaciji spregovoril tudi za Sunday Times. "To je bila absurdna situacija. Za mojo ženo in otroke je bilo zelo stresno, a bili so tudi lažji trenutki," je povedal in dodal, da mu je po drugi strani ravno ta situacija pomagala, da se je lažje vživel v vlogo princa (zdaj kralja) Charlesa. 

Po 25 letih zakona odkrila bolečo afero
Preberi še
Po 25 letih zakona odkrila bolečo afero

"Zelo natančno sem razumel, kako je občutiti grozo, ko vidiš svoje ime ali fotografijo, ko se pojavi v časopisih," je dejal in dodal: "Pride tisti strašen leden trenutek, ko se nekaj razkrije o tebi. Ta občutek groze v črevesju ni nekaj, na kar se človek navadi."

Bosanka o strastni noči z Davidom Beckhamom: Trajalo je 15 minut
Preberi še
Bosanka o strastni noči z Davidom Beckhamom: Trajalo je 15 minut

 

Izjava Dominica Westa in Catherine FitzGerald – na ta način sta potrdila, da je njuna zveza še vedno trdna.
Izjava Dominica Westa in Catherine FitzGerald – na ta način sta potrdila, da je njuna zveza še vedno trdna.FOTO: Profimedia

 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Vir: edition.cnn.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399