Zadovoljna.si
Larina izbira

Trači

Hrvaška zvezdnica se ločuje

M. A.
12. 06. 2020 08.00
1

Številnim Slovencem se je prikupila v vlogi zaljubljene in sprva malce naivne Lare Božić v odmevni hrvaški telenoveli Larina izbira, v zasebnem življenju pa je bila Doris Pinčić Rogoznica že več let srečna v objemu glasbenika Borisa Rogoznice. Skupaj imata tudi otroka, a po sedmih letih je zakona konec.

Pogosto je mogoče slišati tisti pregovor, da je sedmo leto v zakonu prekleto, prav v tem pa se trenutno nahaja tudi hrvaška zvezdnica Doris Pinčić Rogoznica, ki je leta 2013 usodni da dahnila glasbeniku Borisu Rogoznici. Tik pred tem je odigrala naslovno vlogo v eni najuspešnejših hrvaških telenovel Larina izbira (Larin izbor) in z njo navdušila tako Hrvate kot Slovence. 

Kot pa se je zdaj prva razpisala hrvaška Gloria, novica pa se je kot požar razširila po hrvaških medijih, Doris v javnosti ne nosi več poročnega prstana, prav tako pa že dlje časa nista objavila nobene skupne fotografije. Govorice, da v zakonu ni vse rožnato, naj bi v svetu znanih krožile že nekaj mesecev, bojda pa parček ne živi več skupaj. 

'Lara' hčerki izbrala posebno ime
Preberi še
'Lara' hčerki izbrala posebno ime

V zakonu z Rogoznico sta se Doris sicer rodila dva otroka, sin Donat, ki ima danes šest let, hči Gita pa bo čez nekaj tednov praznovala dve leti. Zanimivo je, da je sicer še pred nekaj meseci Rogoznica prav na vprašanje, kaj je najboljša stvar, ki se mu je zgodila v življenju, odgovoril, da je to zagotovo prav njegova žena, zdaj pa je njun bližnji prijatelj v anonimnosti že potrdil, da ne živita več skupaj. 

Po vseh govoricah, ki so po hrvaških medijih zaokrožile v sredo in četrtek, sta sinoči zvezdnika tudi sama potrdila razhod. 'Sprva o tem nisva nameravala govoriti, ker se nama zdi, da se po svetu dogaja veliko pomembnejših stvari, o katerih bi morali govoriti,' sta začela svojo zgodbo, a nato potrdila razhod in povedala, da res že dlje časa ne živita skupaj. Kljub temu ostajata prijatelja in predvsem starša svojima otrokoma, iz razhoda pa, kot pravita sama, ne nameravata delati drame.

Te dni vsa Slovenija govori o njenem bivšem možu
Preberi še
Te dni vsa Slovenija govori o njenem bivšem možu
Doris je zaslovela v telenoveli Larina izbira, ki je bila uspešnica tudi v Sloveniji.
Doris je zaslovela v telenoveli Larina izbira, ki je bila uspešnica tudi v Sloveniji.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493