Zadovoljna.si
Za plesni globus se bori le še osem parov.

Oddaje

Presenečenje v šovu Zvezde plešejo: poslovila sta se dva para!

M. A.
07. 04. 2019 22.44
0

Čeprav so se plesalci v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo veselili, da bodo po enem mesecu končno vsi zaplesali v istem večeru, sta voditelja, Tara Zupančič in Peter Poles, že na začetku večera postregla s šokantno novico: tokrat bosta izpadla dva para. Filmski teden je torej postregel s pravim filmskim zapletom.

Peti teden šova Zvezde plešejo ni postregel le z desetimi plesi, temveč tudi s filmsko tematiko, zato smo na plesnem parketu spremljali široko paleto znanih filmov, prav filmska pa je bila tudi novica, da bosta ob koncu večera tekmovanje za vedno zapustila kar dva para.

Zvezde plešejo: Filmski teden se spreminja v teden poškodb
Preberi še
Zvezde plešejo: Filmski teden se spreminja v teden poškodb

Večer sta odprla Denis Vučak in Nika Bagon, ki sta nas s charlestonom spomnila na film Maska (The Mask), v katerem je daljnega leta 1994 blestel Jim Carrey. Sledila sta Špela Grošelj in Miha Perat, ki sta s slowfoxom uprizorila eno največjih animiranih uspešnic, Ledeno kraljestvo (Frozen), s filmom Rocky pa sta se v paso doblu poistovetila Igor Mikić in Valeriya Musina. 

Zamujene oddaje 3. sezone šova Zvezde plešejo si lahko ogledate na VOYO. Letos tudi v znakovnem jeziku.

Kljub poškodbi, ki jo je utrpela na vajah, sta se s charlestonom uspešno spopadla Klara Lorger in Jernej Brenholc, našla pa sta se v filmu Moje Pesmi, moje sanje (The Sound of Music). Večer je kot Trnuljčica nadaljevala bivša Bepopovka, Tinkara Fortuna, ki jo je Aleksej Rubcov vrtel v taktih dunajskega valčka, udeleženec 1. sezone šova Survivor Slovenija in lanskoletni zmagovalec Kmetije, Franko Bajc, pa se je prelevil v Indiano Jonesa in Svetlano Cigoj zavrtel v ritmih tanga. Quickstep iz filma Burleska (Burlesque) sta obudila Jana Koteska in Tomaž Šter, ki sta bila po preteklem plesu ogrožena, zato sta si, kot sta povedala sama, želela preprečiti, da bi se to ponovno zgodilo.

V šovu Zvezde plešejo ostaja še osem parov, ki se bodo naslednjo nedeljo soočili s svojimi skrivnimi pregrehami.
V šovu Zvezde plešejo ostaja še osem parov, ki se bodo naslednjo nedeljo soočili s svojimi skrivnimi pregrehami.FOTO:

Na kultni film Duh (Ghost) sta nas s pomočjo angleškega valčka spomnila Miha Zupan in Maja Geršak, kultno Lizo Minelli pa sta v filmu Kabaret, ki je hkrati Tinin najljubši film, s charlestonom posnemala Tina Gorenjak in Miha Vodičar. Na koncu večera je sodniško omizje navdušila Tanja Žagar, z Arnejem Ivkovičem pa sta se s pomočjo tanga preselila v film Moulin Rouge.

Če bi imeli zadnjo besedo sodniki, Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar, bi šov nocoj zapustila Franko Bajc in Klara Lorger, ker pa imajo zadnjo besedo še vedno gledalci, ki lahko za pare glasujejo že vso nedeljo, pa sta šov zapustila Tinkara Fortuna in Igor Mikić. Poleg njiju je bila ogrožena še Klara Lorger, ki bo imela prihodnjo nedeljo možnost popraviti vtis.

Tinkara Fortuna se je poslovila iz šova Zvezde plešejo.
Tinkara Fortuna se je poslovila iz šova Zvezde plešejo.FOTO: Miro Majcen

Časa za slavje pa ni veliko, saj se bo moralo preostalih osem parov v prihajajočem tednu soočiti z novim izzivom, in sicer bodo morali v plesu razkriti svoje skrivne pregrehe. Prva sta jo izdala voditelja; Peter Poles 'krade' sladkarije svojim otrokom, Tara Zupančič pa rada pleza po drevesih. Poleg plesalcev pa bodo razkrite tudi pregrehe sodnikov ... 

Tudi Igor Mikić je to nedeljo v šovu Zvezde plešejo plesal zadnjič.
Tudi Igor Mikić je to nedeljo v šovu Zvezde plešejo plesal zadnjič.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375