Zadovoljna.si
Cole Sprouse

Trači

Imel je sanjsko poroko, njegov brat pa se izogiba oltarju

M.S
18. 04. 2024 05.00
0

V nedavnem intervjuju je ameriški igralec Dylan Sprouse priznal, da njegov brat dvojček Cole Sprouse ne čuti pritiska glede poroke. Govorice pa je sprožila Dylanova poroka z manekenko Barbaro Palvin lansko leto na Madžarskem. Dylan je priznal, da Cole ne sledi bratovim korakom in da ga še nekaj časa ne bomo videli pred oltarjem.

Najbolj priljubljena ameriška brata dvojčka, Cole Sprouse in Dylan Sprouse, sta se v televizijskem svetu uveljavila s svojima kultnima vlogama v najstniški nadaljevanki The Suite Life of Zack & Cody. Pred letom dni se je Dylan poročil z manekenko Barbaro Palvin na intimni poroki na Madžarskem. V nedavnem intervjuju je 31-letni Dylan priznal, da njegov brat Cole ne sledi njegovim korakom in da se mu ne mudi preveč pred oltar.

Dylan Sprouse in Cole Sprouse
Dylan Sprouse in Cole SprouseFOTO: Profimedia
Zaradi travm je pozabil na svojo kultno vlogo, ki mu je prinesla slavo
Preberi še
Zaradi travm je pozabil na svojo kultno vlogo, ki mu je prinesla slavo

Dylan je v intervjuju za revijo Access odgovoril na vprašanje o morebitnem pritisku, ki ga njegov brat zdaj čuti po poroki. "Cole se ne obremenjuje preveč s pritiskom, kar mu zelo zavidam. Resnično se ne počuti pod pritiskom," je priznal Dylan. Nadalje je poudaril, da se ne vmešava preveč v bratovo ljubezensko življenje.

"Takšnih vprašanj mu preprosto ne postavljam, saj ne želim, da bi se počutil nelagodno," je dodal v pogovoru. Čeprav je med njunim rojstvom le 15 minut razlike, je Dylan priznal, da se počuti starejšega in je zato bolj sproščen kot Cole. "Bratu vedno rečem: Vzemi si čas, saj boš še odrasel," se je pošalil v intervjuju.

Cole in Dylan Sprouse
Cole in Dylan SprouseFOTO: Profimedia
Slavni par se je po 3 letih razšel
Preberi še
Slavni par se je po 3 letih razšel

V intervjuju je Dylan spregovoril tudi o svoji poroki, ki jo je opisal kot izjemno ljubeč spomin. "Poroka je dejansko potekala na njenem družinskem posestvu, ki ima odlično prizorišče za poroko, kar je bilo zelo priročno za naju," je pojasnil. 

Omenil je tudi 30-letno Barbaro in njuno prvo srečanje na dogodku v New Yorku, pri čemer je razkril, da je bila njuna prva interakcija nekoliko nepričakovana. "Prehitela me je med čakanjem v vrsti, dobesedno je skočila čez vrsto, vse ostalo pa je zdaj le še zgodovina," je dodal Dylan.

Dylan Sprouse in Barbara Palvin
Dylan Sprouse in Barbara PalvinFOTO: Profimedia
Po petih letih sta dahnila usodni 'da'
Preberi še
Po petih letih sta dahnila usodni 'da'

Vse oboževalke igralca Dylana Sprousa pa ga ne zamudite v petek, 19. aprila, v komediji Banana Split ob 21.15 na POP TV. Med dvema najstnicama se splete tesno prijateljstvo, ki pa ima eno težavo: ena od njiju je v zvezi z bivšim partnerjem druge! Tik pred poletjem se najstnica April razide s svojim fantom Nickom in konča z zlomljenim srcem. Nekega dne med zabavo spozna in sklene nepričakovano prijateljstvo z Nickovo novo punco Claro. Dekleti se hitro zbližata in postaneta nerazdružljivi. Toda ali lahko najboljši prijateljici svojo vez skrijeta pred Nickom?

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399