Zadovoljna.si
Khloe Kardashian - 1

Trači

Kako bo zanikala to?!

J.V.
09. 02. 2018 07.51
19

Da Kim Kardashian svoj današnji videz pripisuje številnim estetskim operacijam, ni nobena skrivnost, po ločitvi od Lamarja Odoma pa si je nekaj lepotnih popravkov prvoščila tudi njena mlajša sestra Khloe.

Ko se je ločila od košarkarja Lamarja Odoma, se je Khloe Kardashian odločila spremeniti svoje življenje. Poleg tega, da se je podvrgla strogemu fitnes režimu in dieti, je obiskala tudi lepotnega kirurga.

To nas pravzaprav ne preseneča, saj si je vsaka do sester Kardashian-Jenner privoščila kakšen lepotni popravek. Za najbolj dramatično spremembo videza je brez dvoma poskrbela Kylie Jenner, sledi popravkov pa so vidne tudi na obrazu njene starejše sestre Khloe.

Razlika je očitna in zvezdnica naj bi od lepotnih operacij postala povsem odvisna. Za svoj novi videz naj bi zapravila že več kot 3 milijone evrov. Popravila si je nos, na čelu, licih in ustnicah pa redno uporablja injekcije botoksa. "Očitno si je dala zoožati nos," pravi lepotni kirurg dr.Anthony Youn in dodaja: "Njene ustnice so bolj polne, njeno čelo in obrvi so videti bolj sproščeno, verjetno zaradi injekcij botoksa."

Khloe Kardashian - 1
Khloe Kardashian - 1FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493