Zadovoljna.si
Brad in Jennifer - naslovna

Trači

Fotografija, ki je vznemirila Hollywood!

J.V.
28. 03. 2018 10.44
10

Naslovnica ameriške tabloidne revije Star je v Hollywoodu povzročila pravo razburjenje. Na njej namreč lahko v objemu vidimo Jennifer Aniston in Brada Pitta, ki sta tik pred poljubom. Ali to pomeni, da sta spet skupaj?

Odkar je Jennifer Aniston oznanila, da se z Justinom Therouxom ločujeta, so mnogi upali, da to pomeni, da bo zvezdnica obudila romanco s svojim nekdanjim možem. In sodeč po fotografiji, ki krasi naslovnico revije Star, se bo njihova želja morda uresničila.

Razkrili njuno strogo varovano skrivnost

Na naslovnici revije Star namreč lahko vidimo Jen in Brada Pitta, ki sta tik pred tem, da se poljubita. Mnogi sicer sumijo, da gre za fotomontažo, naslovnico pa krasi tudi naslov: 'Noč, ki bo Angelini zlomila srce'. 

"Njun večer je bil miren, pogovarjala sta se preteklosti. Vse je bilo videti kot nekoč, samo lepše in bolje. Jen si ne želi, da javnost ve, da sta spet v dobrih odnosih, saj se je pravkar ločila," trdi neznani vir.

Fotografija je seveda hitro obšla svet, možnosti, da je resnična pa po mnenju številnih, ni veliko. Da sta v zadnjih 15 mesecih skupaj preživela veliko časa in se ponovno zbližala, se sicer govori že nekaj časa. Vse to pa naj ves ta čas skrbno skrivala ne le pred javnostjo in mediji, ampak tudi številnimi prijatelji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493