Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry

Trači

Razkril, kakšne zahteve je imela Meghan Markle

M. A.
22. 04. 2020 09.00
0

V zadnjih letih se je Meghan Markle zaradi poroke s princem Harryjem znašla pod drobnogledom svetovne javnosti, zanimanje zanjo pa se je še poglobilo z nosečnostjo in odločitvijo, da se z možem odrečeta kraljevim pravicam in dolžnostim. Zdaj, ko je vse to končno za njima in začenjata novo življenje čez lužo, pa se je oglasil še Meghanin frizer.

Britanski mediji so objavili izjave Meghaninega frizerja Georgea Northwooda, ki ga nekdanja vojvodinja pozna že iz časov, preden je princu Harryju dahnila usodni da. Seveda je sprva spregovoril o Meghanini frizuri in na kaj vse je moral biti pozoren. 'Kot bodoča vojvodinja je morala izgledati kot iz škatlice, a hkrati je bila njena želja, da njen videz daje vtis dostopnosti. Želela je biti ljudska princesa, s katero se lahko poistoveti vsak,' je povedal. Nobena skrivnost ni, da je za kraljico ljudskih src veljala že Harryjeva mama, princesa Diana, ki je avgusta 1997 tragično preminila v prometni nesreči, ko je bežala pred paparaci, ki so na vsak način želeli dobiti njeno fotografijo z novim partnerjem.

Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti
Preberi še
Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti
Northwood je skrbel za Meghanine pričeske tudi v zadnjih dneh pred opustitvijo kraljevega naziva.
Northwood je skrbel za Meghanine pričeske tudi v zadnjih dneh pred opustitvijo kraljevega naziva.FOTO: Profimedia

Northwood, ki med drugim ureja lase Gwyneth Paltrow, je tisti, ki je kreiral Meghanino poročno frizuro, prav tako pa se je on odločil za sproščen rep, s katerim se je Meghan Markle pogosto pokazala letos, ko je izpolnjevala še zadnje kraljeve obveznosti. 'Tako sem bil nervozen, ko sva se prvič srečala,' je priznal omenjeni frizer, a dodal, da ga je Meghan hitro pomirila z besedami, da je preprosto dekle iz Kalifornije in da si želi predvsem pričeske, ki bi to odražala.

Tudi Meghanina poročna frizura je bila ideja Georgea Northwooda.
Tudi Meghanina poročna frizura je bila ideja Georgea Northwooda.FOTO: Profimedia

Zdaj pa je kraljeve pravljice konec, saj je s koncem kraljevih obveznosti Meghan in Harryja konec tudi Meghaninega sodelovanja z Georgeom. Ob tem je kar na Instagramu Marklovi zapisal ganljivo zahvalo: 'Ogromen privilegij je bil, da sem lahko sodeloval z vojvodo in vojvodinjo Susseško, prav tako pa mi je bilo delo zelo zabavno. Užival sem v vsaki minuti in z veseljem spoznaval par, ki ne le da podpira številna mala podjetja, temveč tudi neprenehoma izobražuje o raznolikosti, enakosti in o pomembnosti skrbi za duševno zdravje. Tako Harryju kot Meghan in Archieju želim vse najlepše v novem poglavju njihovih življenj in že zdaj se veselim našega naslednjega srečanja.'

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Meghan je želela dajati vtis sproščenosti in dostopnosti.
Meghan je želela dajati vtis sproščenosti in dostopnosti.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493