Slovenska pevka se je poslovila od dolgih las

J.V.
18.05.2020, 17:56
0
Odkar so frizerski saloni znova odprli vrata, si je marsikatera pripadnica ženskega spola privoščila osvežitev frizure, nekatere pa so se odločile tudi za bolj dramatično spremembo. Ena izmed teh je tudi priljubljena pevka Gaja Prestor, ki je svoje lase skrajšala za vsaj 30 centimetrov.

Priljubljena slovenska pevka in influencerka Gaja Prestor je bila dolgo časa poznana po svojih dolgih laseh, ki so ji še pred kratkim segali do pasu. Kot kaže, pa je tudi Gaja začutila, da je čas za spremembo in se od svojih dolgih las poslovila. Odločila se je za trenutno eno najbolj priljubljenih frizur, daljši paž in navdušila.

Krajši in rahlo valoviti lasje ji več kot pristajajo, nad spremembo pa je očitno navdušena tudi sama, saj je pod fotografijo, ki jo je delila na Instagramu, zapisala:"Drugačna, še bolj srečna."

PREBERI ŠE
Gaja Prestor priznala: Bila sem na operaciji prsi in sem srečnejša kot kdaj koli prej!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Gaja nam je pred časom v intervjuju priznala, da kot javna oseba čuti pritisk, da mora biti vedno urejena. "Še danes se mi kdaj zdi, da nisem dovolj dobra in da mnogi pričakujejo, da bom ves čas do popolnosti urejena, namazana ... Ampak tudi jaz imam kdaj mastne lase in grem v fitnes povsem neurejena. Zadnje čase sem ugotovila, da se veliko bolje počutim, če imam manj ličil in sem bolj naravna. Je bil pa tudi meni velik izziv sprejeti samo sebe brez ličil. Celo srednjo šolo sem vstajala ob štirih zjutraj, da sem se naličila in nikoli nisem šla nenaličena od doma. Ko gledam nazaj, se mi zdi to res smešno."

PREBERI ŠE
Gaja Prestor iskreno: 'V srednji šoli mi je bilo zelo težko'

Gaja se je poslovila od svojih dolgih las.
Gaja se je poslovila od svojih dolgih las.FOTO: Instagram story