Zadovoljna.si
Vanessa Bryant

Trači

Prvi prazniki brez moža in hčerke

J.V.
14. 04. 2020 10.36
3

Potem ko sta slavni košarkaš Kobe Bryant in njegova hčerka Gianna izgubila življenje v tragični nesreči s helikopterjem, se njuna družina trudi nadaljevati s svojim življenjem. In tako so minuli vikend dekleta preživela prve velikonočne praznike brez njihovega očeta in moža ter hčerke in sestre.

"Zakaj se jaz lahko vsak dan prebudim, moja deklica pa nima te možnosti?! Zelo sem jezna. Pred sabo je imela še toliko življenja. Potem pa se zavem, da moram biti močna in biti tukaj za svoje tri hčerke. Jezna sem, ker nisem s Kobejem in Gigi, a zelo hvaležna, da sem lahko tukaj z Natalio, Bianco in Capri. Vem, da je to kar čutim, normalno. In da je del žalovanja," je na družbenem omrežju Instagram pod eno od njenih objav zapisala Vanessa Bryant. 

Ljubezenska zgodba tragično preminulega košarkarja vas bo ganila do solz
Preberi še
Ljubezenska zgodba tragično preminulega košarkarja vas bo ganila do solz

In čeprav dekleta trenutno preživljajo najtežje trenutke v življenju, se je Vanessa potrudila, da so bili velikonočni prazniki za njih kar se da lepi. Čeprav so bili prvi brez Kobeja in Gigi.  Pred nekaj urami pa je delila tudi zapis, ki ga je posvetila svojemu pokojnemu možu.

"Moj mož je trdo delal 20 let. Vse je dal od sebe. Vse kar je želel je, da bi preživel čim več časa z dekleti in mano ter nadoknadil izgubljene trenutke. Želel si je biti prisoten ob vsaki prelomnici in posebnem trenutku v življenju najinih deklet. V tem pa je lahko užival le 3 leta in 9 mesecev svoje upokojitve. Dobila sva še dve hčerki, osvojil je oskarja, odprl je Granity studie in postal petkratni najbolje prodajani avtor, bil je trener Giannine košarkaške ekipe. Tudi ona je trdo delala in dala vse od sebe sedem dni v tednu, kot njen očka. Vsak dan si želim, da bi se lahko vrnila v tisto jutro. Življenje res ni pravično. Vse to je nesmiselno."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493