Zadovoljna.si
Gašper Kramar - naslovna

Trači

Gašper Kramar je sedaj videti povsem drugače

M. A.
04. 05. 2020 08.58
0

V zadnjem letu se je o tekmovalcu 4. sezone šova MasterChef veliko pisalo predvsem zaradi njegove namere, da izgubi odvečne kilograme. Gašper, ki je med snemanjem šova tehtal 185 kilogramov, je kmalu po izhodu pošteno zavihal rokave in v dobrem letu shujšal za neverjetnih sto kilogramov, za njim pa je tudi že prva operacija odstranitve odvečne kože. Zaradi epidemije koronavirusa pa si je moral kot frizer v teh dneh omisliti še nov 'look'.

Gašper Kramar je v tem času postal tudi zaprisežen pohodnik, ki na svojem Instagramu pogosto deli fotografije osvojenih vrhov in novih izzivov, tokrat pa je na svoji Instagram zgodbi (objava, ki izgine po 24 urah, op. a.) objavil fotografijo, na kateri je videti povsem drugače kot kadarkoli prej. Gašper je namreč v prvi vrsti frizer, ki svoje delo obožuje, zato se je veselil, da se lahko po več kot štiridesetih dneh nedela vrne v službo.

'Masterchef' Gašper Kramar v 1 letu izgubil 100 kg
Preberi še
'Masterchef' Gašper Kramar v 1 letu izgubil 100 kg

Danes je slovenska vlada namreč sprostila več ukrepov, ki so jih sredi marca zaostrili v boju proti koronavirusu, rahljanje pa vključuje tudi ponovno odprtje frizerskih salonov. A tudi tam je postopek zdaj močno drugačen, saj je lahko v salonu največ ena stranka naenkrat, svoje osebne stvari morate pustiti v garderobni omarici ob prihodu, kjer si tudi razkužite roke, dostopa do revij pa do nadaljnjega ne boste imeli. Posebna pravila veljajo tudi za frizerje, ki morajo imeti po novem na obrazu tudi maske in vizirje, svoj novi 'look' pa je delil Gašper, ki pravi, da je pripravljen za ponovno delo.

Gašper Kramar je lani poleti gostoval tudi v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, kjer je iskreno spregovoril o izzivih, ki si jih je postavil.
Gašper Kramar je lani poleti gostoval tudi v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, kjer je iskreno spregovoril o izzivih, ki si jih je postavil.FOTO: Miro Majcen

Frizerski saloni so bili v Sloveniji sicer zaprti 49 dni, zato verjamemo, da je marsikdo komaj čakal na ponovno odprtje. Če se še niste naročili, pa ne čakajte preveč, saj imajo v marsikaterem salonu vse termine zasedene že za več tednov vnaprej. Čeprav so se spet odprli, lahko zaradi omejitve ene osebe v salonu naenkrat v istem času sprejmejo veliko manj strank kot sicer.

Gašper Kramar uspešno prestal prvo operacijo
Preberi še
Gašper Kramar uspešno prestal prvo operacijo

Z Gašperjem smo o njegovi shujševalni poti že lani klepetali v spletni pogovorni oddaji #TBT, kjer je spregovoril tudi o šovu MasterChef Slovenija in o svojih načrtih za prihodnost. Pogovor si lahko še vedno ogledate na VOYO, utrinke pa najdete TUKAJ.

Gašper Kramar - naslovna
Gašper Kramar - naslovna FOTO:
Neverjetna preobrazba MasterChefa Gašperja Kramarja
Preberi še
Neverjetna preobrazba MasterChefa Gašperja Kramarja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493