Zadovoljna.si
George Clooney, Amal Clooney

Trači

George Clooney razkril, kakšna je v resnici Amal

J.V.
02. 05. 2020 07.30
0

Hollywoodski igralec George Clooney je v nedavnem intervjuju razkril nekaj podrobnosti, kakšna je v resnici njegova žena in kakšno je njihovo družinsko življenje.

58-letni George Clooney je vrsto let slovel kot najbolj zaželeni hollywoodski samec, ki se nikoli ni imel namena poročiti ali imeti otrok. Dokler ni spoznal odvetnice, ki mu je za vedno ukradla srce. George in Amal Clooney sta se poročila septembra 2014, od takrat pa postala tudi starška dvojčkoma, Alexandru in Elli. 

Tako velika sta že dvojčka Georgea in Amal Clooney
Preberi še
Tako velika sta že dvojčka Georgea in Amal Clooney

Slavni par je bil vedno zelo zadržan glede deljenja informacij o svojem zasebnem življenju, igralec pa je pred kratkim naredil izjemo in v intervjuju za Daily Mail dejal, da večina ljudi ne ve, kakšna je Amal v zasebnem življenju. "Smešno je, ker je nihče ne pozna dobro, ker ne daje intervjujev," je dejal. "In dela na tako resnih projektih, da ljudje okoli nje hodijo po prstih."

Jennifer Lopez in Amal Clooney: katera jo je nosila bolje?
Preberi še
Jennifer Lopez in Amal Clooney: katera jo je nosila bolje?

"V resnici pa je ena najbolj zabavnih ljudi, kar jih boste spoznali," je še dodal George in pokomentiral tudi svoje trditve iz preteklosti, da se ne bo nikoli več poročil ali imel otrok. Spomnimo, zvezdnik je bil med letoma 1989 in 1993 poročen z igralko Talio Balsam. Očitno je tudi sam ugotovil, da se zarečenega kruha največ poje. 

Slavni par je bil vedno zelo zadržan glede deljenja informacij o svojem zasebnem življenju.
Slavni par je bil vedno zelo zadržan glede deljenja informacij o svojem zasebnem življenju.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493